Caitlin Galbraith – další rozhovor

| Vydáno:

Radíte rádi novým tvářím? Nebo se jim spíše naschvál pošklebujete, ač je to ošklivé?

At jste takoví nebo makoví, pokud vás zajímá můj výzkum, čtěte dále!

Dneska ráno jsem ve Velké síni potkala Caitlin Galbraith a okamžitě jsem se s ní musela dát do řeči a poptat se na již připravené otázky. Čtěte dále – rozhovor právě začíná.

Ahoj, jak si zvykáš na nové prostředí hradu? Líbí se ti tu? Určitě je to lepší, než trčet za hradbami hradu a prokousávat se branou, že ano?

To rozhodně! Že bych si zrovna pěstila nějaké nádherné nehty, to ne, ale i tak je docela lituji, kvůli všem těm kousancům, které jsem na nich za tu dobu před hradem vytvořila. Jen co mě pustili dovnitř, okamžitě jsem všechno musela prošmejdit.

Zajímavá odpověď. Zeptám se tě na něco ohledně Velké síně. Jsi tu sice teprve velice krátce, ale myslím, že Velkou síň jsi určitě navštívila. Jak se ti líbí psaní RPG činností? -zapisuje si do bločku-

Je to rozhodně zajímavé. Člověku možná chvíli trvá si navyknout, že se tu popis činností nepíše do hvězdiček, ale do plusek, ovšem já s tím moc velký problém nemám, jelikož nemám s RPG moc zkušeností, takže se nemusím nic přeučovat.

Děkuji za odpověď. A co si myslíš zařazování? Chtěla bys, aby tě do koleje zařadili dříve, než až v září?

To je velice polemizující. Na jednu stranu – který nováček by se nechtěl co nejdříve zbavit té příšerné béžové barvy? – směje se – Ale doopravdy nevím. Možná, že takhle je to více spravedlivé vůči těm, co se zaregistrují až v srpnu.

Určitě sis všimla soutěží. Jaké jsou podle tvého gusta? Jsi spíše psací typ, nebo kreslící maniak? Už jsi nějakou udělala?

Určitě psací typ. Sice ráda kreslím nebo maluji, jenže nikdy to nedopadne moc dobře. Na tohle mi prostě chybí talent. Soutěže jsou skvělé! Moc mě třeba potěšila soutěž Školní ročenka, za jejíž vyplnění jsem obdržela 45 srpců. Dohromady jsem udělala jen tři soutěže, ale snažím se plnit další a další.

Co si myslíš o kolejních časopisech? Považuješ to za dobrou věc? Četla jsi už nějaký? Jaký se ti nejvíce líbí?

Postupně všechno objevuji, takže jsem ještě nestihla prolistovat každý časopis, ale do některých už jsem nakoukla. Například do havraspárského časopisu Corvinus Declaratio, nebo mrzimorského, Žlutého Trimela. Určitě jsou to všechno moc pěkné práce a přemýšlím, že bych se třeba v budoucnu (snad) zapojila i do tvorby kolejního časopisu, velmi mě to láká.

Půjdeme dál. Na hradě jsou také spolky. Uvažuješ, že bys do nějakého vstoupila?

Zatím ne. Docela se mi líbí spolek Skrývanka Pod Magnólií, ale myslím, že ještě nejsem tak zdatná v navrhování. Možná časem.

Už jsi našla Tajemnou komnatu? A co létací plocha, lítáš terčíky? Když už jsme u toho, jak jsi na tom s kuchyní?

S potěšením můžu říct, že už jsem našla úplně všechno. – usmívá se – I když musím přiznat, že s hledáním kuchyně jsem měla malou výpomoc. Ale ta kukuřice, co jsem si tam dala, za to stála! Terčíků jsem zatím pochytala 31, doufám, že se v budoucnosti ještě zdokonalím.

Kde na hradě trávíš nejvíce času?

Hmm, to nedokáži říct s jistotou. Pořád přebíhám mezi Velkou síní, kde ovšem spíš víc poslouchám, než mluvím, Sovincem a spoustou dalších místností. Už jsem si prošla i knihovnu, která je moc pěkně zařízená. Jinak si občas zajdu vyřešit nějaký ten kvíz, nebo se snažím uhodnout slovo v Ďáblově jámě. Trochu záhadou mi zůstává Svět za zrcadlem z Erissenu, kde se teprve rozkoukávám.

Pořídila sis už nějakou sovu? Pokud ano, jak jsi ji pojmenovala? Chtěla bys zde i jiné mazlíčky než sovy? Co ti na hradě chybí?

Žádnou jsem nekoupila, ale mám už dvě. – má potutelný úsměv na tváři – Tu první, pana Welcome, jsem dostala darem od havraspárské prefektky Madidess Leevian, které samozřejmě moc děkuji. A tu druhou, Štístko, jsem vyhrála v nováčkovském kvízu, který pořádala kolej Mrzimor. A jaké jiné mazlíčky bych chtěla? Ani nevím a vzhledem k mé alergii na zvířecí chlupy bych si asi musela velmi pečlivě vybírat. – směje se –

Určitě jsi už byla na Příčné ulici. Jaký je momentálně tvůj nejoblíbenější krámek? Už si chystáš peníze na letní kolekci?

Penízky si rozhodně šetřím, ale za oblečení je utratit nehodlám. Nejsem typ, co potřebuje poslední výstřelek módy. Radši si nechám galeony, abych se mohla přihlásit do více předmětů, než je rozházet za novou šik sukni. Nejoblíbenější obchod asi nemám žádný, ale všechny jsou rozhodně zajímavé.

Určitě jste se o Caitlin dozvěděli víc, takže jí děkuju za odpovědi! 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *