"Chci vše dříve" Serafína Loxová

| Vydáno:

Jsem zase zpět spolu s rozhovorem s novačkou Serafínou Loxovou! Těšíte se?


Serafína je usměvavá novačka, z které vyřazuje optimismus. Nadšeně mi odpovídala na všechny otázky…

Ahoj, jak si zvykáš na nové prostředí hradu? Líbí se ti tu? Určitě je to lepší, než trčet za hradbami hradu a prokousávat se branou, že ano?

Určitě! Napadá mě spoustu věcí, které bych chtěla říct. Na tuto školu už čekám 2 roky. Zjistila jsem, že taková škola existuje, ale bohužel jsem to zjistila až někdy ve školním roce, kdy byla registrace uzavřena. Určitě je to pro mě velká čest, tu být.

Zajímavá odpověď. Zeptám se tě na něco ohledně Velké síně. Jsi tu sice teprve velice krátce, ale myslím, že Velkou sín jsi určitě navštívila. Jak se ti líbí psaní RPG činností? -zapisuje si do bločku-

RPG činnosti se mi líbí. Je to skvělé, protože to dává pocit, že tam opravdu jste a vidíte, co se stalo. I já tuto činnost používám. -směje se a čte si další otázku-

Děkuji za odpověď. A co si myslíš zařazování? Chtěla bys, aby tě do koleje zařadili dříve než až v září?

Ano, chtěla bych to, ale zároveň jsem ráda, že je to 1. září. Nevím, jsem nedočkavá, ale pořádná. Nedočkavost je u mě ,,Chci vše dříve“, ale pořádnost je u mě ,,Musí to být nějak rozumně“
A pokud jde o koleje, přeji si být v Mrzimoru. Neptejte se proč…

Určitě sis všimla soutěží. Jaké jsou podle tvého gusta? Jsi spíše psací typ, nebo kreslící maniak? Už jsi nějakou udělala?

Jsem spíše psací typ. Chci se zapsat do literního semináře. Píši povídky, básně a různé úvahy. Soutěže už jsem vyplnila, ale jen ty psací. S kreslením na tom nejsem špatně, moje matka mě chtěla dát do mudlovské ZUŠ, ale psaní mě baví více.

Co si myslíš o kolejních časopisech? Považuješ to za dobrou věc? Četla jsi už nějaký? Jaký se ti nejvíce líbí?

Kolejní časopisy jsem četla a když chci do Mrzimoru, automaticky se mi líbí ten mrzimorský. Ale Havraspár má pěkné noviny. Má to nádech opravdového webu a i nádech novin.

Půjdeme dál. Na hradě jsou také spolky. Uvažuješ, že bys do nějakého vstoupila?

Ano, už jsem podala žádost do Spolku přátel společnosti, ale ještě jsem se nedozvěděla výsledky.

Kde na hradě trávíš nejvíce času?

Prohlížím si všechno, ale nejvíce času trávím v KNP a ve VS.

Pořídila sis už nějakou sovu? Pokud ano, jak jsi ji pojmenovala? Chtěla bys zde i jiné mazlíčky než sovy? Co ti na hradě chybí?

No, sovu už mám. Jmenuje se Serafa, po mně. Mazlíčci…. nikde jsem nenašla kočky a žáby, ale nevadí. Alespoň není více starostí navíc.

Určitě jsi už byla na Příčné ulici. Jaký je momentálně tvůj nejoblíbenější krámek? Už si chystáš peníze na letní kolekci?

Na letní kolekci si žádné peníze nechystám, spíše na vybavení kouzelníka. Novou uniformu, pořádnou hůlku a tak. Nejsem módní maniak.
Nejvíce mě zaujalo Vetešnictví, mají tam dobré ceny a zboží vypadá obstojně.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *