Prefekti o nováčcích

| Vydáno:

Prazdniny již začaly a na hrad byli vpuštěni noví studenti. Určitě začali se zkoumáním prostředí a povídali si se staršími spolužáky. Někteří se s nimi skamarádili, jiní si nadělali nepřátelé a někteří jsou plaší a nechtějí s nikým mluvit.

Také vedení všech čtyř kolejí již mělo možnost se s nováčky seznámit a tedy i sdělit své názory na ně. Pro rozhovor jsem si jako první vybrala zmijozelskou prefektku Elizabeth Lextrovou.

Když jsi ty přišla poprvé na hrad, co ti vůbec nelezlo do hlavy? Ptala ses ostatních, nebo jsi na všechno přišla sama?

Jako nováček jsem se ráda seznamovala s kýmkoliv, kdo se chtěl seznámit se mnou. Snažila jsem se všechno prozkoumat na vlastní pěst, nebyla jsem typ, který se ptal na každou blbinu. 😉

Jsi asi velmi chytrá. Co ti nyní vadí na nováčcích a co bys změnila na pravidlech přijetí?


Vadí mi jednoznačně to, že se na všechno ptají, nerespektují Školní řád a neposlouchají. Je to těžké, každým rokem víc a víc.
Jednoznačně bych dosadila do přijímací eseje něco ze ŠŘ, aby si ho konečně přečetli. To, že odkliknou, že ho četli, aniž by se na něj jedinkrát podívali, je docela smutné ne? 🙂

Zajímavé. Co naopak máš na nováčcích ráda?

Na nováčcích mám ráda, že je to nabourání stereotypu, který tu vládne vždy přes školní rok. Člověk všechny zná a ano, chce poznat nové tváře. 🙂

Určitě jsi s nimi už mluvila ve Velké síni. Přijde ti, že se nováčci chovají slušně, nebo máš jiný názor?

Popravdě? Zdá se mi to rok od roku horší. 🙂 A když udělám zákrok, tak mě všichni nenávidí, protože jsem ta zlá prefektka, která nenávidí nováčky.

Výborně. Už jsi potkala asi spoustu nováčků. Kteří ti lezli krkem a které máš ráda?

Krkem mi neleze nikdo, můj krk neni průhledný jako u duchů. 😉 Ale občas mi vadí, když dělají bordel, jako bordel. Ani ne tak z legrace jako spíš z blbosti.
Jmenovat nikoho nebudu, ani pozitivně, ani negativně. 😉

Komentáře

  1. 🙂 – Snad to nebude s těmi nováčky tak zlé.
    Někteří se méně povedou někteří více, tak to je a bude.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *