Nováčkovský turnaj Denního věštce – 2. kolo

| Vydáno:
Největší mumraj máme za sebou, přesto situace ještě není úplně klidná. Ani my ještě nekončíme, a i když se naši nejmladší začínají na hradě orientovat, jsme teprve v půlce!
Pojďme se podívat, jak dopadlo minulé kolo a zadat si druhé!

V prvním kole měli nováčci za úkol opravit jisté body školního řádu a kdo měl kuráž, mohl i nakreslit škrknu, která v něm dělá nepořádek. Zúčastnilo se neuvěřitelných 19 nováčků! To je naprosto úžasné a my z toho máme ohromnou radost! Merlinužel došlo též jedno vypracování, které nebylo podepsané, a my jsme moc zaneprázdnění, než abychom dotyčného lovili po hradě. Proto pokud máte dojem, že jste se nepodepsali, případně vypracování poslali, ale nejste na „výsledkové listině“, pak si mě jistě najde vaše sova.

A nyní se již pojďme podívat, jak to dopadlo!

Obyčejný čtyřlístek mají ti, co vypracování poslali, ale chyběla jim řádící škrkna. Čtyřlístek s tlapkou pak mají ti, kteří poslali k vypracování i škrknu a mají tak plusový bod, který se jim jistě bude hodit v konečném zúčtování!

Všem ještě jednou gratulujeme! Jste znalí školního řádu, nebojíte se výzev a to je naprosto správné!

Proto se posuneme dál, k druhému kolu! Bojíte se, co vás čeká? Ale měli byste!


2. kolo – Byl jednou jeden zápis…

Ano, zápis je něco, čím žijí nejen studenti v očekávání zápisu kýženého předmětu, ale také profesoři, kteří zase očekávají, zda se jim třída naplní až po půdu!

Váš úkol proto bude snadný. Formou básně shrňte váš první zápis na hradě. Jistě to pro vás byl zážitek! Zahrňte dilema ohledně výběru předmětů, množství tříd, nedostatek financí, válku o lavice… cokoliv, je to čistě na vás. Podmínka je jediná. Báseň bude mít minimálně 12 veršů!
Opět pro ty největší snaživce výzva – kdo chce bonusové body, může nějaký výjev ze zápisu nakreslit. Fantazii se meze nekladou!

Svá vypracování posílejte do pátku 15. 2. včetně na externí sovinec t.brendi@seznam.cz.


Na vše vypracování se opět budeme moc těšit! Hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *