Valentýnské věštecké čaroku – vyhodnocení

| Vydáno:
U příležitosti dne sv. Valentýna uspořádal Denní věštec tematickou soutěž. Na tento nápad nás přivedl skřítek nakažený šílenstvím sv. Valentýna, který nám natruc znemožnil přístup do místnosti s články – velmi důvtipným kouzlem čaroku. O pomoc s tímto kouzlem jsme poprosili čtenáře, protože jsme doufali, že se mezi vámi najdou experti nejen na čaroku, ale i znalci dne sv. Valentýna a zamilovaných symbolů. Co myslíte, našli se?

Pojďme se nejprve podívat na to, s čím se případní zájemci museli poprat. Zadání bylo jednoduché – vyluštit kouzelné čaroku. Čaroku však nebylo číselné, ale obrázkové. Jednalo se o symboly lásky rozmístěné do tvaru srdce:

Takhle potom vypadal obrázek po doplnění:

K našemu velkému překvapení se do soutěže během dvou dní trvání zapojilo celkem 18 hradních kouzelníků a čarodějek. Až na drobné chybičky z nepozornosti, ke kterým výjimečně došlo, byla všechna vypracování zcela správná. V momentě, kdy jsme zkontrolovali poslední vypracování, cvakly dveře zapečetěné místnosti a my jsme opět mohli začít pracovat se články. A komu za to vděčíme?

Arizona McBaker
Betria Carson
Edmund Heusinger
Helen Miltonová
Helenia Kukková
Hetty Londsová
Indris Elwinor
Jarrq Miekkala
Loralei Silwerin
Lucas Redferrum
Magdarlene di Facittra
Marguerita Laux
Oliver McCollin
Patricia Baloure
Tali Hale
Theresa Brendi
Trixie Deliah Sinclair
Wronka Zabloudilová

Správní řešitelé obdrží za svůj výkon sovičku postarší s valentýnským jménem. Gratulujeme!

Těšíme se zase při další soutěži Denního věštce!

Pro Denní věštec
Niane z Libelusie

Published by

Niane z Libelusie

Ó velké Mango a občasná redaktorka Denního věštce. Začínala jako šéfredaktorka a redaktorka nebelvírského kolejního časopisu Lví tlapou (6 školních let), po změně barvy hábitu na profesorskou fialovou se zaměřila mimo jiné na výuku šéfredaktořiny. Denní věštec vedla několik let. Je proslulá články, které neberou konce, popíjením niokaa a velkou zásobou obracečů času, které nefungují, takže je věčně v časovém skluzu. Tvrdí o sobě, že má místo hlavy cedník (přeloženo: zapomíná). Nejraději píše čarointerview a reportáže a z pozice čtenáře ji nejvíc baví články ve stylu Lenky Láskorádové a cokoliv, co navodí kouzelnou atmosféru série knih o Harry Potterovi.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *