Nováčkovský turnaj Denního věštce – 3. kolo

| Vydáno:
První termínová neděle za námi! Pro některé první velká stresová situace na hradě, pro jiné nic, co by stálo za řeč. Za námi je však také druhé kolo NTDV! Jak dopadlo a jaké bude to poslední? Pojďte se podívat!

Ve druhém kole měli naši nejmladší za úkol napsat básničku a pokud si troufali, tak i namalovat něco z jejich prvního zápisu na hradě. Musíme říct, že jejich dílka byla velice zdařilá! Máme to nadějnou mladou generaci!

Výsledky po druhém kole vypadají takto:

Samozřejmě máme před sebou ještě poslední kolo, tak uvidíme, co všechno se ještě stane. A pokud má někdo chuť se ještě zapojit, samozřejmě může. Nikomu nebráníme!

Ovšem protože to bude kolo poslední, bude také speciální!


3. kolo – Ďábel

Ano, ano. Do Ďáblovy jámy už zavítal asi každý. Někdo s většími, jiný s menšími úspěchy. Naše poslední kolo se tak bude odehrávat na tenké hraně v Ďáblově jámě!

Vaším úkolem bude nejprve  za sebou (nejlépe) projít hádáním s Ďáblem. Zaznamenat si těchto pět průchodů kouzlem *PRINT* a následně kreativně tvořit! Těchto pět výrazů se objeví v drabble, v básni nebo klidně v obrázku. Pokud budete mít jiný nápad, kreativitě se meze nekladou, ale je třeba, aby bylo zakomponováno vámi uhádnutých pět slov!

Čas na vypracování budete mít do 26. 2. včetně! Vaše snažení i s uhádnutými slovy posílejte opět na již známý externí sovinec t.brendi@seznam.cz.


Možná, že to bude trošku náročnější, ale jde o poslední úkol a vy jste ukázali, že na to máte!

Takže hodně štěstí a s chutí do toho!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *