Jak vylepšit Prasinky

| Vydáno:


Nápady, jež se do předchozích článků nevešly.

A ještě jedno řešení mě napadá. Nejžádanější je to, co ztratíme. Až jednou Prasinky postihne nějaké zemětřesení (Salazar chraň!), najednou si uvědomíme, jak nám vlastně v tom zábavním parku bylo fajn.

Adanedhel Bloom

Jak tam dostat více lidí? To je snadné – domluvit ďáblovi, aby byl na všechny v jámě hodnější.

Anita Blakeová

Jistě, způsobů jak přebudovat a zlepšit městečko Prasinky jsou stovky. Některé reálné, některé nikoliv. Já sama bych uvítala třeba takový Medový ráj, protože Medový ráj k Prasinkám prostě patří. Popřípadně Kouzelnická pošta, odkud bychom mohli posílat pohledy či balíčky (více předmětů v jednom balíčků, třeba jako dárek). Nebo Pištivé piškvorky a Vzdušné lodě. A co třeba Bludné bludiště či Bájný labyrint?

Evelina van Eyck

Nebylo by vůbec marné udělat třeba nějakou celoroční Prasinkovou soutěž, ve které by byly v jednotlivých aktivitách poschovávané dílky nějaké skládačky, které by se zjevovaly průběžně při „používání“, ne hned po kliknutí. Například kdybyste strávili dvacet minut v jámě hledáním, nebo se tam třeba chodili bavit každý den na krátkou dobu, tak by se vám po několika dnech objevil dílek. Dílky by mohly být časově a aktivně omezené (zjeví se vám, když například budete opravdu aktivně hledat jistou dobu v jámě, nebo odehrajete jistý počet šachových zápasů s jasným vítězem, kterým ale nemusíte být sami a tak podobně). Kdyby se do něčeho takového zapojily veškeré hradní i mimohradní prostory, bylo by to ještě lepší. Výhrou by mohl být třeba nějaký speciální předmět, nebo několik předmětů a dostávaly by se za pořadí, ve kterém dali lidé dohromady skládačku.. Ale to už zabíhám do moc podrobných detailů. Prostě je potřeba dostat Prasinky nějak do centra dění, aby je bylo třeba navštívit a aby se tam studenti i fialoví dokázali opravdu bavit. I magíci by byli fajn, ale muselo by jich být víc a doplňovat je, aby déle vydrželi.

Jane Mooren

Možná by nebylo na škodu tam přidat něco, co by to trochu oživilo – Medový ráj? Nějaké cukroví na styl Weasleyovic dvojčat? Vždyť jdou programovat fazolky, nemohlo by jít i tohle?

Kate Resea

Možná by nebylo na škodu sem tam uspořádat nějaké turnaje v těchto kartách či jen zlevnit ony karty samotné, nebo udělat akci na záchranu Čmouda a alespoň týden je dávat úplně zadarmo. Myslím, že by se tím Prasinky trochu oživily.

Katelyn Auster

Komentáře

  1. Některé moje postřehy – Já do Prasinek chodím nárazově. Někdy jen kvůli brigádě, jindy jsem u Ďábla pečená vařená a na něm bych nic neměnila. Jistěže mi vadí, že se mi občas místo načtení písmenka objeví nové slovo a oznam, že jsem spadla do jámy, ale beru to tak, že si prostě zahrávám s Ďáblem

    A pak jsem si oblíbila hlavně čaroku.

    K Chytrákovi občas nakouknu, abych měla přehled, ale nic pravidelného to není. To samé platí o Čmoudovi a o Dobyté věži.

    Tři košťata jsem si nijak neoblíbila, raději komunikuji po sovách – pokud má být rozhovor soukromý a pokud ještě soukromější, tak jdu raději do externí ho sovince, i když k tomu se uchyluji nerada, protože nesnáším „krbové drbání“. Jednu dobu jsem totiž měla dost intenzivní pocit, že se nic neřeší na hradě, ale po krbech, což mě dost iritovalo. Teď už jsem si zvykla, nebo to není tak markantní, nevím…

    Na koštěti létat nechodím, chybí mi motivace, neb terčíků mám dost a profesorský famfrpál je v nedohlednu. Silácký ring jsem navštívila párkrát v prvním ročníku, víc už ne. V lese jsem nebyla.

    A ačkoli nevyužívám všech možností Prasinek, tak je mám ráda a jsem spokojená s jejich rozsahem – stejně to je totiž jen žrout času, nic víc 🙂

    A doposud mě nenapadlo, jak Prasinky více využít jako centrum hromadné zábavy. Jednu dobu jsem přemýšlela o nějakém turnaji v čaroku, ale nenapadl mě žádný dobrý systém. Možná by se dal stanovit limit např. půl hodiny, a kdo vyluští nejvíce čaroku, tak vyhrál, ale to bych se při větší hromadné účasti bála škrken a nekonečného a oprávněného reptání soutěžících… A zas pořádat u Čmouda akce – zaplňme všechna místa v herně a hrajme, mi přijde křečovité a nudné. Jistě, mohl by z toho být článek do DV, ale to je tak vše. Mě osobně by to nikterak nenaplňovalo. Takže mě mrzí snad jen to, že se v Prasinkách nedají pořádat příležitostně i nějaké ty turnaje, akce hromadnějšího charakteru.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *