Tajná kuchyně

| Vydáno:

Nedostanete se z postele do snídaně? Nestihli jste oběd ve Velké síni? Je vám jedna večeře málo??

Ano? V tom případě přináším tu pravou reportáž zrovna pro vás!

Bradavický hrad otvírá dveře své proslulé kuchyně, kde vám domácí skřítci nabízejí ty nejvybranější dobroty. Má to ovšem drobný malý háček. Cestičky vedoucí do ráje jedlíků jsou značně ovlivněny magií hradu obdobně jako libovolně se přesouvající pohyblivé schodiště či dveře, které v jednu denní dobu vedou jinam než v dobu jinou atd.

S trochou odborné novinářské drzosti (kdy jsem se nenápadně plížila za madame Belatris Nithelas Malrinovou) se mi podařilo sehnat pár stěžejních informací nutných na cestě k nějakému tomu dlabanci navíc.

Předně je vhodné vyrazit v době cenzurováno a to konkrétně do cenzurováno. Poté se dostanete do místnosti naplněné vůní lahodných jídel, které nemohou být nijak daleko. V této místnosti je, kromě jiného, několik obrazů. Každý je jiný, ať už rámem, velikostí, stylem kresby atd. a – jak už správně tušíte – každý představuje nějakou šifru. Abyste mohli vstoupiti do kuchyně jako takové, musíte zadat správné pořadí obrazů na zdi.

Bohužel, tu správnou kombinaci už se mi vysondovat nepodařilo (sledovat bystrozorku není až tak snadné, jak by se mohlo zdát). Jediné spolehlivé vodítko vám dále poskytne jen malý, nenápadně vyhlížející svitek z knihovny s názvem cenzurováno.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *