Nováčkovský turnaj Denního věštce – vyhodnocení

| Vydáno:
Stejně jako spousta jiných hezkých věcí, i náš turnaj pro nováčky se nachýlil ke konci. Nezbývá tedy nic jiného, než se podívat, jak to celé dopadlo! Jste zvědaví?

Nejprve si ale musíme shrnout, co bylo posledním úkolem! A že to nebyl úkol vůbec snadný. Naši nejmladší se museli poprat s Ďáblem v jámě, uhádnout pět slov a ty pak zakomponovat do obrázku, básně nebo jiného textu. A poprali se s tím věru statečně!

Výsledky po třetím kole vypadají následovně:

Všem, kteří se posledního kola zúčastnili, gratulujeme, a nyní můžeme přejít k vlastnímu vyhodnocení!


Kdo vyhrál a kdo si co odnese… nebo neodnese?

1. místo – Simon Olly McKenzie a Xante Liam Prätorius! Dohromady pět bodů a dělené první místo! Oba dva si tak odnesou dvě části školní uniformy, a to košili a hábit!

2. místo – Helen Miltonová a Mary Anne Vulpes! Čtyři body stačily na druhé dělené místo! Obě slečny si mohou vybrat mezi košilí od školní uniformy, nebo výrečkem střapatým.

3. místo – Tali Hale. Tři body stačily na třetí místo! Tali si může vybrat mezi hábitem od školní uniformy, nebo výrečkem!

4. místo – Daisy Flores, Jonas Carter Hawkins, Leila Dusk, Lessa Istari a Mike Wilson! Dva body stačí, aby si naše pětice mohla vybrat mezi školními polobotkami, nebo sovičkou postarší!

5. místo – Audie Manson, Colin ó Néill, Daniela Dark Wolf, Effy Rogue, Leslie Egerton, Mabel Rosewood, Naomi Piper Shaw, Nicolleta Kroppet a Woody Crash! I splnění pouze jednoho kola se cení, a tak si všichni zmínění odnesou 30 kusů Bertíkových fazolek!

Prosím všechny, kteří mají na výběr, aby kontaktovali můj sovinec a řekli si, o jakou odměnu mají zájem!


A to je protentokrát všechno! Všem účastníkům gratulujeme a samozřejmě prvnímu místu maximálně tleskáme!

Ať se vám na škole jedině daří a výuce zdar!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *