S C.A.PARTem pozdě, ale přece

| Vydáno:

Léto už se přehouplo přes druhou půli, když se konečně objevila!

Toužebně očekávána a poněkud se zpožděním.

A o čempak že je řeč?

O Cestovní Agentuře PART.


Mnohým známo z minulého roku, kdy měla tato kouzelnická cestovka na bradavickém hradě svou premiéru. Již tehdy byly zájezdy last-minute velmi rychle rozprodány. Nicméně letos poslední volná místa zmizela již do dvou dní.

Těm, kteří se přes nemilosrdné tlačenice k cestování s C.A.PARTem nedostali, přinášíme malý náhled možností kam se na týden vypařit. Když už ne letos, tak možná napřesrok.

Začala bych několika fakty. Každý zájezd stojí 1 galeon, trvá jeden týden a odvezete si z něj tématický suvenýr. Dále je v ceně zajištěno ubytování minimálně na 2 *, velmi obstojná strava i pro velmi vybíravé, vstupenky po místních památkách a náklady na přemístění.

Exotiku země vycházejícího slunce nabízí zájezd do Japonska. Pokud patříte k milovníkům východo-asijského umění a kultury, pak je tento zájezd právě pro vás.

Obdivovatelům antického světa se nabízí zájezd Řecko – Athény. Ponořte se do světa, kde se zrodila jedna z nejobdivovanějších civilizací Evropy. O historické památky každopádně nouze nebude!

Merlinovo moře je tu především pro ty, kdo dávají přednost strávení dovolené u moře. Naprosto bez mudlů. Zájezd láká na nádherné pláže, luxusní ubytování a spousty aktivit pro divoké vlny.

Pro cestovatele s historicky kouzelnickým založením je zde zájezd Po stopách baby Jagy. Tato legendární čarodějnice provází turisty i po své tradiční chaloupce na kuří nožce. Některým návštěvníkům se občas poštěstí dostat i na expres Lopata ve směru Pec.

Úchvatní kouzelničtí koně čekají na návštěvníky zájezdu Divoký západ. Turistům se nabízí překrásný týden v sedle těchto nádherných tvorů a s nimi spojené toulky přírodou a to ani nemusíte být nejšikovnějším jezdcem. Pochopitelně spojeny s tím nejkrásnějším pohledem, pohledem z koňského hřbetu.

Pro toulavé duše se nabízí zájezd Skautský tábor razící heslo: „Pryč s civilizací“! Hm… alespoň na ten jeden týden. Připravte se na trampování, skládání bobříků, rozdělávání ohně a čarování pomocí prastarého kyje.

Toužíte po dobrodružství? Lákají vás širé dálky? Nebojíte se vody? Tak právě na vás čeká Výlet do Karibiku. Loď odplouvá z mola č. 4 a mýdlo s sebou nebere. V ceně zájezdu je i možnost plenění, loupení a drancování pokladů na skrytých ostrovech. Mnoho štěstí. 🙂

Jestli jste si právě zájezd vybrali, doporučujeme vám v příští sezóně spávat několik dní před otevřením agentury v Prasinkách. Vaše šance na úspěšný lov se tím nepatrně zvýší.

P.S: Užíjte si dovolenou a do hradu se vraťte, až vám skončí zájezd. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *