Rozloučení s béžovou

| Vydáno:

Brány registrace se otevřou, do hradu vleze několik béžových lidiček, brány hradu se hermeticky uzavřou. Béžoví lidičkové pobíhají po hradě, ničí všechno, nesmyslně se vyptávají. Pak uzrají, někdo jim dá Klobouk na hlavu, oni se zbarví… a najednou ani stopa po béžové.

Ačkoliv pro starší studenty to může být jen jedna z etap (vždyť noví béžovci přijdou už v zimě), pro nás, dvouměsíční lososy, to byla zábava a moc příjemné období našeho života na Hogwarts. Nyní už můžeme počítat v hodinách, za jak dlouho nás Klobouk odkáže do patřičné koleje, proto nám prosím nechte malou chvíli na nostalgii. Vždyť béžoví už nikdy nebudeme!

Jane Karen Langley

Krásné dva lososové měsíce jsou za mnou. Myslím, že jsem se stihla hezky po našem hradě rozkoukat a potkat spoustu zajímavých osob. Musím uznat, že většinu z nich v kladném smyslu. Kdybych měla každému člověkovi poděkovat, tak tu budeme ještě zítra, proto vyzdvihnu jen dvě osůbky a ostatní stejně budou vědět, že jim děkuji za vše, co pro mě udelaly. Prvním člověkem, který mě tu zaujal, je, dnes už mladší profesorka, Janel Weilová. Mdm Janel na mě hned zapůsobila a zajistila tak mé další setrvání, jelikož tenkrát jsem byla tak trošku na vážkách, jestli to tu vše zvládnu, jestli si tu budu s někým rozumět a tak. Mdm Janel (už Vám musím vykat +směje se+ ), mockráte Vám tímto děkuji, za překrásné přijetí na hrad +úklona+ .
Mým nejzásádnějším človíčkem je ale moje NKHN Serafína Loxová. Bez ní si to tu už nedovedu představit a bez ní bych patrně stále vězela jen v knihovně a VS navštívila snad jen kvůli Moudrému klobouku. Rafíku, moc moc Ti děkuji a nemůžu se dočkat našich společných hodin a +šeptem+ školních úkolu, trapásků a problémů, které nás při tomto úžasném studiu potkají a kterým budeme muset čelit.
Potkala jsem tu ovšem i spoustu dalších úžasných lidí, bohužel není v mých silách každému poděkovat, proto jen ve zkratce AM, LEM, LK, NM, NNO, SC, SlL, PMD, EvE, LL, IAS, CVE, BK, BB, KS, VCh, a pochopitelně TV. :-* Ale i tak moc děkuji všem, co jsou tu na hradě.
Vaše JKL

Astoria Eleanore Serpens

Chtěla bych poděkovat všem zařazeným studentům, kteří měli chuť povídat si se mnou a radit mi. A to zejména byly: Palačinka Med Džemová, Bilkis Blight, Katelyn Auster, Innela Creanová, Elizabeth Lextrová, Elanius Aine Neil,… No, těch je docela dost, ale tyhle jsou pro mě asi nejdůležitější. 🙂 Děkuju moc za to, že mi pomohly na mém začátku 🙂

Kristie Smithová

Pár lososových okamžiků? Těch je hodně… například otevření školní sovy s přijetím, měla jsem obrovskou radost a hned jsem uháněla do hradu. Než jsem se rozkoukala, chvíli mi to trvalo. Už se nemůžu dočkat zařazování, i když mi ta moje barva za dva měsíce opravdu přirostla k srdci a budu si muset nějakou dobu zvykat na červenou/modrou/žlutou/zelenou.
Poděkovat bych chtěla především slečně Palačince Med Džemové, která se mě ujala po mém prvním nesmělém nakouknutí do Velké síně. Mockrát jí děkuju za to, že mi ukázala, jak jsou tu lidi hodní a milí, bez ní bych asi těžko zapadla do zdejší společnosti a nejspíš bych zůstala tou tichou myškou, která se dál prohrabává jámou. Dále děkuju všem, kteří mi dali dárek k narozenínám, které jsem v průběhu léta oslavila. Děkuju Alexovi Preskotovi, Nicolette Marique Leroy a Nebelbrachu Mechachovi za společnost na ošetřovně, kde jsem strávila dva hrozné dny. Dále Thorhallovi Ranucullovi za růžovou magii, Innele Craenové za její úžasnou párty pro nováčky a za to, že se mnou dokáže vydržet vždy víc jak 10 minut (:D). Chloe Phoenixové děkuji za havraní šaty. Děkuju i těmto úžasným lososům: Evelina van Eyck, Nicol Nash Orchidis, Maxmillian Addams, Suirou Tsuchimi, Yasmin Mia Madisson, Leroy Marshová, Astoria Eleanore Sepens, Connie Clerenc, Esperanza Lusiana Morgan, Jane Karen Langley, Lucy di Vampire, Rosalie Ellen Bradshadová.
Oni už budou vědět za co :).
A ještě chci hrozně moc poděkovat p. p. Johnu Werewolfovi za možnost psaní do havraspárského časopisu. 🙂

Evelina van Eyck

Co říct… přijde mi, že jsem si na tu lososovou (vyplutou, houbovou, béžovou,… – vyberte si, co uznáte za vhodné) až moc zvykla a je mi velmi pohodlná. Přiznávám se, že se mi jen velmi těžko loučí s tímto nezapomenutelným létem plným hub a lososů. Samozřejmě, že se těším, až se mi domovem stane jedna ze čtyř bradavických kolejí, až budu mít konečně(!) vlastní kolejní postel na spaní a podobně. Ale bude mi ta lososová chybět. Protože od zařazování to bude všechno jiné. Bude to začátek něčeho nového. Ty dva měsíce byly zkrátka nejlepší a to nejen díky lososům a duhovcům, které jsem si velmi oblíbila. Byla to legrace. Užijte si plnými doušky poslední béžové chvíle, mí nejmilejší lososové. Protože se už nikdy, nikdy, nikdy nebudou opakovat.

Hodně štěstí. (A vydržme až do úplného konce.)

Nicol Nash Orchidis

Myslím, že jsem takové místo celý život hledala. Místo, kde lidi nejsou zlí (jen přiměřeně soutěživí), místo, kde se všichni chtějí bavit a být v pohodě. Hogwarts jsou tím místem.
Opravdu si myslím, že jste nás nemohli přijmout lépe. Děkuji všem a nejen za sebe, ale i za ostatní nováčky. Já jsem nezažila, že by jakýkoliv nováček přišel do Velké síně a nedostal odpověď na svou otázku. Nikdy jste nás, milé hradní obyvatelstvo, neignorovali, nebyli jste na nás zlí… a jestli ano, budiž vám to odpuštěno, přece jen jsme nebyli dokonalí.
Mé díky patří všem mým sluníčkům. Všem, se kterými jsem ztratila kdy řeč, ač to bylo jenom prosté „ahoj“. Všem, kteří mi odpověděli na mé hloupé nováčkovské dotazy. Všem z redakcí Corvina a Trimela, stejně tak mé díky patří Dennímu věštci. Všem hodným lidem, se kterými se ještě setkám. Děkuji! :))
Bude se mi stýskat po béžové/lososové/houbové. Vždyť je to naše barva, naše dvouměsíční roztomilá barva. A že jsme si ji užili! 🙂

Tak tedy budiž sbohem béžová/lososová/houbová, kteráž jsi byla naším symbolem, emblémem, naším rodovým znakem. A nechť ji další generace nosí stejně hrdě, jako my!

Komentáře

  1. To je opravdu milé, – že máme takové spokojené a nadšené nováčky. Moc se těšíme, až se objevíte v našich kolejích a omladíte je:) Přeju vám, aby se vám nová barva opravdu brzy zalíbila, ať už bude jakákoli! Každá má něco do sebe.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *