Stěhování Lví tlapou

| Vydáno:

Když se před měsícem mluvilo o stěhovaní Lví tlapou, nebelvírského kolejního časopisu, znělo to jako hudba daleké budoucnosti. Podobně jako „Vánoce 2008“ nebo jako datum otevření zverimexu na Příčné. Nyní, na konci srpna, mohou ovšem všichni skeptici směle spustit svou čelist kamsi ke kolenům: je to tu, již od zítřka bude časopis vydáván ve zbrusu nových prostorách!

Slavnostní první nové vydání Lví tlapou by se mělo na hradě objevit prvního září, přesně v 17:17 merlin-ví-jakého času. Jeho jednotlivé výtisky potom prý budou létat přímo z oken nebelvírské věže a pleskat náhodné kolemjdoucí do hlavy kdesi dole u hlavní brány. Zarputilým odpůrcům Lví tlapou je proto doporučeno po páté hodině raději nevycházet na bradavické pozemky. Její příznivci, kritici, případně nudící se zvídavci se naopak mohou těšit na objemnou zásobu kvalitního čtiva, které pro ně nová, rozšířená redakce nebelvírských autorů připravila.

Jak Dennímu věštci exkluzivně sdělila nebelvírská šéftlapka, Niane z Libelusie, bude první vydání obsahovat přesně sedmnáct článků, tedy za každý měsíc, který v čele časopisu jádro redakce strávilo, jeden. Rozděleny budou do mírně obměněných rubrik, tak, aby si většina čtenářů „přišla na své“. Nejdůležitější změnou a hlavním přínosem celého přesunu časopisu ovšem bude zřízení prostorného a hlavně přehledného zázemí, ve kterém se budou čtenáři cítit pohodlněji, uvolněněji a méně zmateně.

Nechť nebelvírským jejich časopis vzkvétá, stejně jako všem ostatním!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *