Lili Smeaglová – vítězka, kterou zatím málokdo zná

| Vydáno:

Dovolte, abych Vám dala k nahlédnutí rozhovor s Lili Smeaglovou. Se studentkou čtvrtého ročníku Zmijozelu, vítězkou dvou ročníků Letní fotosoutěže Žlutého Trimela a aktuálně novou členkou prestižního spolku Skrývanka Pod Magnolií.

S Lili jsme si daly sraz U Tří košťat. Už když vešla do dveří, působila na mne velmi mile, ovšem trošku nesměle. Venku bylo docela chladno, proto se halila do zelené šály a hábitu. Ano, ano, kolej se nezapře, ale nyní už k onomu „výslechu“, tedy pardon, rozhovoru.

Samantha Ulvenová, DV: Ahoj Lili, dáš si něco k pití? Objednáme si dva máslové ležáky a sedneme si ke stolu vzadu, aby nás nikdo nerušil. Tak můžeme začít? Usměji se na nesmělou Lili, ta se na mne taky uculí a rozhovor může začít.

Tak jak se cítíš jako letošní výherkyně Letní soutěže Žlutého Trimela?

Lili Smeaglová: Doteď tomu popravdě nemohu pořád uvěřit, jakým zázrakem se mi to povedlo. Pousměje se. Ale je to super, moc si užívám ten dárek od pana ředitele. Ukáže na svůj župan.

DV: Koukám, kam Lili ukazuje Ehm, slyšela jsem o županu, vážně je prokletý? Koukám ještě víc nevěřícně. Najednou si Lili župan pořádně zapne – a místo ní sedí u stolku žlutá kachnička…

Když vytřeštím oči, kachnička se zasměje a najednou tu je zase Lili v rozepnutém županu a mně to docvakne
Nojo, župan od p. řídícího klepnu se do čela a usměji se No a jak se na výhru tváří tvoje kolej Zmijozel, dostala jsi nějakou pochvalu?

Lili Smeaglová: Popravdě nevím, jestli to vůbec zaznamenali. Neslyšela jsem na své jméno ani nadávky, ani nějaké pochvaly, a dokonce i po třech letech studia pomalu nikdo neví, že vůbec existuji usměje se Takže mé koleji je to nejspíše jedno, ale nevím…

DV: To se mi tedy moc nelíbí zakaboním se. Doufám, že tento rozhovor jim alespoň otevře oči snažím se usmát co nejpovzbudivěji A víš co. Sovy mi pošeptaly, že jsi vyhrála i loni, mohla bys nám říci své tajemství úspěšnosti?

Lili Smeaglová: Hm, vzhledem k tomu, že ráda fotím kytky a hmyzáky, tak jsem byla loňským tématem nejžlutější foto potěšena, ale jestli by v tom bylo vyloženě tajemství? To asi ne, nebo o něm minimálně nevím. :))

DV: Tak takhle bych to taky chtěla mít. Další otázka tedy logicky zní: Jak se nám chystáš i příští rok „rozbít bank“? 🙂

Lili Smeaglová: No tak to se samozřejmě nemohu dočkat :P. Ne, tak jako já ani nevím, jak to budu zvládat, ale tak jestli bude něco podobného, tak bych se nejspíše ráda zúčastnila. usměje se

DV: To ti tedy budu osobně držet palce i u noh. 🙂 A teď mě tak napadlo. Prozradíš nám, jak se na tvoji opětovnou výhru tvářila sestra Sophie, která je naše žlutá šéfredaktorka, nejsou v tvých výhrách nějaké mechtle?

Lili Smeaglová: Sestra Sophie? No ona mi pogratulovala… ale ona v tom prsty opravdu nemá. 😛 Když jsem jí ukazovala fotky, jaké tam mám dát, tak mi ani neporadila. ušklíbne se

DV: Tomu tedy říkám sesterská láska uchechtnu se. Teď již z jiného soudku. Také jsem slyšela, že ráda navrhuješ šaty. Chystáš kariéru návrhářky?

Lili Smeaglová: Hm šaty… no… navrhuju… ale tak dá se to tak říci. :)) A jelikož mě to začalo i bavit, tak jsem se asi po roce snahy přihlásila do Skrývanky, a hle, po měsíci mé žádosti spolek vyhověl! :)))

DV: Slyšela jsem. Moc gratuluji. zářivě se usměji a nenápadně objednám další dva ležáky na oslavu Jako nová členka prestižního návrhářského spolku Skrývanka pod magnolií, co plánuješ do budoucna? Jak obohatíš spolek?

Lili Smeaglová: Co plánuji? No, chtěla bych udělat nějaké speciální šaty a k tomu i doplňky.

DV: Už se moc těším. Doufám, že se jednou dostanou i na pulty Příčné ulice. A jak se ti vlastně ve spolku líbí? Už tam máš nějaké kamarády?

Lili Smeaglová: No kamarády, někdy se bavím s Katelyn Auster a jinak nevím. 😛 A ve spolku jsem zatím pár dní, ale líbí se mi tam. :))

DV: Tak ať se ti daří – a protože nás již tlačí čas, tak jen něco závěrem pro čtenáře?

Lili Smeaglová: Něco závěrečného? Je to sice již obehrané, ale tak co. 🙂 Vždy jděte za svým snem a dělejte vše pro to, aby se to splnilo, ale zase se nevázejte jen na jeden cíl, cesty bytí jsou zamotané. :)))

DV: Děkuji moc, Lili, to by bylo vše a přeji za všechny mnoho úspěchů v tvých plánech do budoucna.

Tak jste to četli sami. Mladá nadějná fotografka a návrhářka a její kolej si jí necení. Myslím, že by se nad sebou měl Zmijozel trošku zamyslet a Lili by měla trošku zatnout zuby a naostřit lokty, aby se v takové zelené konkurenci prosadila. Doufejme, že tento rozhovor jí v tom pomůže a budeme se moci těšit jen na její další úspěchy.

Samantha Ulvenová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *