Profesorstvo podlehlo letecké horečce

| Vydáno:

Skutečnost, že od letošního školního roku dostal klan profesorů Bradavického hradu možnost nastoupit do bojů o famfrpálový pohár coby pátý tým a postavit se tak kolejním týmům mnohem početnějšího studenstva, je již nějaký čas veřejně známá věc. Možná se tak stalo na žádost mladších profesorů, kteří nedávno vyšli školu a přišli tak o možnost zasáhnout do hry mimo přátelského utkání s vítěznými studenty, nebo se ti starší již málem ukousali nudou. Každopádně ať tak či onak, věci se mění.

Na Příčné ulici zažívá krámek Prvotřídní potřeby pro famfrpál hotový boom. Ve velkém se prodávají nejen košťata, ale také speciálně upravené chrániče (extra vyztužené na patřičných místech), několikráte tvrzené přilby a další potřeby pro nejoblíbenější kouzelnický sport.



Ošetřovna při této příležitosti značně rozšířila nejen sortiment léčebných lektvarů a dryáků, ale především lůžkových prostor. Přes veškerou snahu to má ovšem jeden háček. Mezi profesory, kteří se vydají dobýt vzdušný prostor, patří téměř všichni odborní lékouzelníci a tak jsme zvědavi, zda tento nápor Ošetřovna zvládne či nikoli.



Nicméně fialové hábity nezůstaly jen u příprav na zemi. Včerejším dnem započal skutečný trénink. Jako redaktorce zběhlé v nejrůznějších praktikách oboru se mi podařilo proklouznout na hřiště, kde hráli Fialoví a Fialovější. Naskýtal se mi opravdu nevšední pohled. Profesoři a profesorky, až na výjimky postarší lidé trpící artritídou, dýchavičností, krátkozrakostí, housery, vlky a jinými neduhy či zvířátky, se proháněli vzduchem s nasazením junáků, které je na pár dní (či týdnů) zdravotně omluví z opravování úkolů a soutěží.



Tímto si také dovoluji přát klanu profesorstva hodně štěstí při bitvě o camrál a honbě za zlatonkou.

A když dovolíte… eh, půjdu prodiskutovat situaci s naší kapitánkou…

Komentáře

  1. – jak jako… to si to mám vykládat tak, že jsem stará???
    +kouká smutně na pohár, který ještě jako studentka vybojovala na famfrpálovém hřišti+
    vždyť to zase není tak dávno 😀

  2. fsfregrg – „People just think I’m specially [b][url=http://www.chanelnecklaces.org/r eplica-Juicy-Couture-Ring-74-b0.html]jui cy couture ring[/url][b] making a meal for her [url=http://www.bagreplica.org/categorie s/prada-handbag-39-b0.html]prada handbag[/url] all the time and it’s [b][url=http://www.chanel-earrings.com/7 6-b0.html]シャネル時計[/url][b] my fault,“ Graham said. „And [b][url=http://www.coco-chanel.org/categ ories/chanel-shoes-5-b0.html]chanel womens shoes[/url][b] if I showed her who [b][url=http://www.replica-jewelry.org/3 6-b0.html]ブルガリ リング[/url][b] was boss, she would eat [b][url=http://www.ewatchesreplica.com/f ake-Rado-209-b0.html]rado replica[/url][b] and the fact of the [b][url=http://www.ewatchesreplica.com]k nock off watches[/url][b] matter is no, she won’t.“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *