Z dopisů našich čtenářů

| Vydáno:


V posledních slunečných zářijových dnech navštívila naše čtenářka, slečna Vosina Šťouravá, jihočeský rybník Utopie – oblíbené to letní kouzelné letovisko kouzelnické veřejnosti. Svou dovolenou zde trávil i profesor ze školy Čar a kouzel Hogwarts.czechzone vlkodlak John Werewolf. Slečna Šouravá neváhala, vzala inkoust, brk a fotoaparát a využila příjemného bezpracného prázdninového přivýdělku teplým bonzem prodaným do nějakého bulvárního plátku. Dopřejme jí tedy sluchu:

„Profesor Werewolf se většinu dne pouze povaloval na lehátku, takže jsem si zprvu myslela, že vášnivě chytá bronz na kožich. Nakonec mu asi bylo přece jenom horko a rozhodl se svlažit se ve vodě. V tu chvíli bylo jasné, proč vodním radovánkám příliš neholduje. Vlkodlak neumí plavat! Zachytila jsem ho v okamžiku, kdy se nasoukal do nafukovacího kruhu. Na okraji rybníčku se pak třásl tak, že to vypadalo na nějaký exotický tanec, a pár ostatních rekreantů se k němu skotačíc připojilo. Dva kouzelníci dokonce přinesli kytaru a začali hopsacím k tanci hrát. Po slabé hodince bylo kolem bledého vlkodlaka tolik lidí, že na břehu nebylo k hnutí, když v tom se to stalo! Jeden habán při obzvláště mohutné taneční kreaci strčil do subtilního Johna a ten se zastavil až ve vodě metr od břehu. Hrůzou zavyl, chytil se křečovitě nafukovacího kruhu, až ho drápy probodl. K smrti vyděšený vystřelil jako dělo z vody sahající mu až po kolena a utíkal zpět do bezpečí svého lehátka.

Naše redakce ze zmíněné příhody vyvozuje cenný poznatek, o který se dělíme: kdybyste při své noční procházce při úplňku narazili na vlkodlaka, máte poměrně slušnou šanci na svou záchranu, pokud skočíte do vody. Ta bestie se vody bojí jak čert.




Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *