Nový mlýnek dobře Elle

| Vydáno:


V našem dnešním článku se chceme zaměřit na výuku na škole čar a kouzel hogwarts.czechzone. K jakým kvalitativním změnám došlo po výměně inspektora výuky, ke kterému došlo počátkem tohoto školního roku? Na názor jsme se chtěli nejprve zeptat odstoupivší inspektorky, profesorky Slytherin. Bohužel po této osobě pátráme už více jak měsíc a není možné ji nalézt. Původně jsme se domnívali, že se propadla do země, což by u ní nebylo poprvé a nikdo by se tomu nedivil, zjistili jsme však, že do země se nepropadla. Exkluzivně pro vás jsme vypátrali, že profesorka Slytherin se léčí u sv. Munga. Jak nám potvrdil nejmenovaný zdroj nemocnice: „U kouzelníků, kteří náhle přijdou o mocnou funkci, kterou dlouhá léta zastávali, se projevuje syndrom tzv. odmocnění, a to pak často trpí ztrátou moči.“ Přejeme paní profesorce rychlé uzdravení, které je nejen v zájmu jejím, ale i v zájmu bezpečnosti studentů, neboť její předmět Dinosaurů je momentálně ponechán svému osudu, hladová zvířata vyjí hlady a vedení školy se již snaží ututlat první sežrání studenta nebezpečným Masosaurem.

Vlivem neblahé skutečnosti pobytu profesorky Slytherin u sv. Munga bohužel přicházíme o atraktivní možnost srovnání pohledů na výuku starýma a mladýma očima. Obrátili jsme se tedy pouze na novou inspektorku výuky, sympaticky vyhlížející profesorku Elle Sutherland. Jaké bylo však naše zděšení, když jsme ve dveřích kabinetu narazili na nerudně se tvářící inspektorku, která nám ihned dala najevo, že má spoustu práce a nemá na naše voloviny čas. Ujistili jsme ji, že ji dlouho nezdržíme, že nám stačí odpovědi na pár otázek. Zabouchla nám však dveře ještě dříve, než jsme stačili položit první z nich. Nová inspektorka výuky se snaží tvářit velmi vytíženě, podle hesla „Nové koště dobře mete, nový mlýnek dobře Elle“. Nechtěli jsme se však smířit s porážkou lehce a pro Denní věštec by ani nebylo ideální v zájmu objektivity článků si vytvořit vztah s inspektorkou výuky takto negativní. Vyzkoušeli jsme osvědčenou taktiku a počali pode dveřmi prostrkovat srpce. Dlouhou chvíli se nedělo nic, ale jak se množství srpců na druhé straně dveří zvětšovalo, zvyšovalo se i šramocení, až se dveře otevřely. Protokol společenského jednání s inspektorkou výuky byl objeven! Profesorka Sutherland si mezi dveřmi přepočítala výši úplatku, který dle aktuálního kurzu promptně převedla na minuty a poté nám sdělila, že máme na rozhovor přesně minutu 11 vteřin. To není mnoho, rychlou otázku jsme proto položili ihned:

„Jakéjsouvašeprvnídojmyvefunkciinspektorkyvýuky?“
„Ukočírovat tu bandu fialovejch by dalo zabrat i otrlému trollovi s pořádným kyjem.“

Pár drahých vteřin jsme tuto šokující zprávu stravovali, poté jsme se chtěli ještě zeptat, který profesor je nejhorší, ale madam Sutherland nám přibouchla dveře před nosem, že zaplacený čas vypršel. Přesto nám přišlo, jako bychom spolu s třísknutím dveří zaslechli něco, co znělo „úplně všichni“.

Nejmenovaný hlas sborovny nás informoval, že madam Sutherland se do nové funkce vrhla s chutí, vervou a aktivitou, které už stará Slytherinová dávno nevykazovala. Že se o kvalitu výuky po letech začal konečně někdo zajímat, ale že na to po letech vlády předchozí inspektorky nikdo není zvyklý.


Nový mlýnek dobře mele
je to naše skvělá Elle
pracuje pilně a skvěle
nových vrásek pár na čele
nikdy nejde do postele
nic nepouští ze zřetele
dělí zrno od plevele
blízká neřízené střele
nekouká se na přátele
i ty mlýnek rozemele
neodpouští zádrhele
jistě myslí to jen vřele
a že zní to nevesele
pošleme ji do …
…. jetele




Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: (nově aktuálně v asijském stylu)Mystifikace Fabulantová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *