Třetí zápas sezóny: Více štěstí!

| Vydáno:

Dnešní den, 30. říjen, byl opravdu jako stvořený pro famfrpálový zápas. A to ne ledajaký. Jednalo se o zápas mezi Nebelvírem a Zmijozelem!

Zápas začal klasicky v 10 hodin. Na hradě bylo v tu chvíli přítomno o trochu více zelených než červených. Nebelvírští nastoupili v sestavě Veris Euphrasia, Niane z Libelusie a Narcissa Teacherová za střelce, Jane Patricia Vamos a Jane Mooren nastoupily jakožto odrážeči, k bráně vzletěla Mariana Kohoutová a po zlatonce se připravoval koukat Nebelbrach Mechacha.

Za zelený tým nastoupily zdatné střelkyně Adanedhel Bloom, Elizabeth Lextrová a Jean Molliacová. Bránila naše primuska, Barbara Arianne Lecter. Na posty odrážečů se vrhli Lee Mortir a Cerridwen Lowra Antares a na chytači jsme mohli vidět Elanis Aelanu Roselfovou.

Jako první dal gól Zmijozel a to konkrétně mistrovská střelkyně Jean Molliacová. Vedli i nadále a to po celou dobu zápasu, proto Zmijozelu začali fandit i někteří profesoři a i červení se nechávali strhávat na stranu Zmijozelu!

Nakonec se na hřišti mihla zlatonka, kterou jako první chytil Nebelbrach Mechacha a opět vyhrál Nebelvír, o celých a celičkých 10 bodů. Podruhé za sebou. Gratulujeme.

Komentáře

  1. Famfrc – Naprosto vytržené z kontextu! Madam Bet stejně jako já fandila Nebelvíru,moje bleee byly na vše goly a u madam Bet si nejsem jistá,jestli to bylo na gol nebo na transparent.

    1. Re: Famfrc – 😀 za prvé je každému jasné, jak to bylo ve skutečnosti myšleno 😀 a za druhé, i kdyby ne, sedlo to tak dokonale..tak jim to nekaž 😀

    2. Re: Famfrc – Jéj, to jsem uplně věděla, že se toho někdo chytne 🙂 Tak přesně jak píše James, to je přeci každému jasné, je to tam jen pro zpestření, jiné ‚hlášky‘ jsem nepochytila, tak jsem použila tyto dvě 😉 Alespon to trochu oživí článek ;)) A pokud to někoho uráží, tak se opravdu omlouvám ;))

    1. Re: Remíza? – Myslím, že pak rozhoduje, který tým chytil zlatonku, ale jistá si nejsem…

    2. Re: Remíza? – Nevím, tipuji remízu. A taky nevím, co by rozhodlo o vítězi famfrpálového poháru, kdyby mělo víc týmů stejný počet vítězství. Ptal jsem se na to pana ředitele už v dubnu, ale zatím neodpověděl. Letos si docela dobře dovedu představit, že Zmijozel porazí Profesory a Profesoři Nebelvír, co bude pak? Kdo bude vítězem?
      Samozřejmě se to nestane, my Profesory porazíme, ale teoreticky by mě to zajímalo. – věří Nebelvíru –

      1. Re: Re: Remíza? – no, ono se to nestane ani letos 🙂 my porazime i Nebelvir i Zmijozel a na profesorském krbu bude první trofej. 😀

      2. Re: Re: Remíza? – Taká situácia už bola, keď v istom roku mal mrzimor i nebelvír po 2 víťazstvá. Potom sa hral dodatočne ešte jeden vzájomný zápas, ktorý rozhodol o celkovom víťazovi.

        1. Re: Re: Re: Remíza? – Jeden zápas navíc, to by se zvládlo. Ale kdyby Nebelvír, Profesoři a Zmijozel měli stejně vítězství, a nereálné to není, musely by se odehrát hned tři zápasy. A po nich by mohla být situace stejná jako před nimi. 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *