Zjistěte svou budoucnost!

| Vydáno:
S budoucností je to prý nejisté. My si to však nemyslíme! Dáváme vám jedinečnou možnost zeptat se na cokoliv, co vaše srdce tíží! Dostanete v práci padáka? Propadnete u zkoušek? Zlomí se vám hůlka? Neváhejte a zeptejte se!


Pytel Potměbral

Místo: Sibiř
Datum narození: někde mezi 1942–48
Specializace: věštění z padajícího sněhu, stop v bahně, křiku ptáků a čtení z ruky


Pan Potměbral je odborníkem ve svém oboru! Máte jedinečnou možnost zeptat se ho na cokoliv, co vaše srdce trápí! Zanechte nám v komentářích svou otázku a trpělivě vyčkejte. Vaše budoucnost se již blíží. A zdarma!

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

  1. Zdravím převelice, pane Potměbrale,

    chci se zeptat – jaká je pravděpodobnost, že přežiji páteční cestu mudlovským dopravním prostředkem?

    Narci Cinerea

    1. Též vás zdravím převelice, slečno Narcisse,

      jen a jen pro vás jsem se rozhodl pro věštění ze šlápot v bahně. Byly poměrně hluboké, malé… no prostě očividně někdo utíkal. Věštím vám tedy, že je velice pravděpodobné, že budete utíkat také. Jen vám nepovím, jestli za tím dopravním prostředkem nebo před ním. Tak jako tak vám přeji hodně štěstí! …Budete ho potřebovat….

      P. Potměbral

    1. Drahý Anonyme,

      věštění funguje na velice jemné chemii a zvláště, jde-li o lásku. A protože nevím, pro koho přesně to věštím, nemohu bohužel příliš posloužit.
      Je mi to moc líto, ale rozhodně vám přeji velice… milostnou budnoucnost!

      P. Potměbral

  2. Dobrý den,
    přeji krásný den a chtěl bych se zeptat, jak se mi povede tento školní rok na hradě. Moc jsem tu nebyl, ale to se musí snad napravit co vy na to ?

    Dário Viensky

    1. Nádherný den, pane Dário,

      jak jistě víte, mou specialitou je věštění z padajícího sněhu. Zrovna včera nám tu nasněžilo! Sněžilo hustě, dlouho a vytrvale. Z toho je jasné, že i Vy budete příští rok jako vytrvalý uragán! Ničeho se nebojte, chlapče! Snaživec na Vás čeká!

      P. Potměbral

    1. Dobrý den, AnoNime,

      pro tentokrát jsem se rozhodl číst z ruky. Zjistil jsem si, že mám tak krátkou čáru života, až mě to šokovalo, že dál jsem už nevěštil. Co z toho plyne? Corvinus to už má za sebou…

      P. Potměbral

  3. Dobrý den,
    zajímalo by mě, jak na tom budou mé návrhářské schopnosti v letošním roce. Bude se mi dařit stejně, ba i líp? A co v učení? Bude ze mě pilnější student, než jakým jsem byla před dvěma lety? 😀

    1. Na to ti můžu odpovědět i já.
      Jelikož budeš hodně a často kreslit (mnohem víc, než doteď) tak se budeš pochopitelně zlepšovat. Pilnější student z tebe nebude, protože pro samé kreslení nebudeš mít na studium čas! 😀

    2. Dobrý den, slečno!

      Merlinužel musím pána, který tomu absolutně nerozumí, zklamat. Bude to přesně opačně. I pro Vás jsem se rozhodl věštit z padajícího sněhu a jemné vločky, které něžně dopadaly na zem mi našeptávají, že kdybyste kreslila., šlo by vám to skvěle, ale vás bude hlodat touha stát se nejlepším studentem na škole, a tak se na celé kreslení prostě vykašlete. Holt člověk nemůže mít všechno.

      P. Potměbral

      1. Já do budoucnosti sice moc nevidím, pane Potměbrale, ale mohu docela jistě prorokovat Vaši blízkou budoucnost, pokud budete Soo i nadále podstrkovat, že se má věnovat něčemu jinému, než kreslení. A věřte mi, že se Vám ta budoucnost nebude líbit! 😀

  4. Jak suprovy bude suvenýr z dovolené s Piratskou tematikou v Karibiku? Mam se naco tesit? Jaké bude počasí? Preziju tu cestu?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *