S Cissou o fialovém nadělení

| Vydáno:

V reakci na famfrpálový zápas ze dne 23.10., který podle mého názoru předčil všechna očekávání, jsem si pozvala na krátký rozhovor Narcissu Teacherovou, nadějnou nebelvírskou letkyni. Co si o daném zápasu myslí ona jakožto člověk, kterého souboj proti profesorům v brzké době čeká?

Ahoj Ciss, děkuji za to, že jsi tak ochotně přistoupila na moji prosbu o rozhovor.

Vím, že jsi zapálená famfrpálistka, a proto se dnešní otázky budou točit okolo tohoto tématu. Nejdříve bych ráda věděla, jaký jsi měla pocit, když ses dozvěděla, že se letos bude účastnit boje o famfrpálový pohár pět týmů. Byla jsi nadšená, zděšená tou představou, a nebo ses cítila nějak úplně jinak?

Vlastně jsem byla docela ráda. I když – zase o zápas víc. A já – ačkoli mám famfrpál ráda, baví mě a většinou se na něj těším – na něj ne vždy mám náladu nebo čas. Když trvá těch – řekněme 5 hodin, tak fajn. Ale u dvanáctihodinového zápasu už mě to nadšení nějak opouští. Zvlášť když je to vynervováno – teď když se mi sekne net, prolétne mnou 50 gólů. To už nechci nikdy zažít!

To naprosto chápu, musí to být příšerný pocit.

Jistě jsi, jako většina hradu, byla zvědavá, jak asi budou vypadat zápasy mezi profesory a studenty. Jaké byly tvoje představy?

No, většina lidí se z toho celkem nervovala, že budou moc silní a tak. Já ani nevím, proč jsem si to tak nebrala. A trošku jsem je podcenila, jak vidím.

Sledovala jsi zápas „fialoví versus modří“? Jestli ano, jaký to na tebe udělalo dojem? Podobal se průběh tvým představám nebo se to od nich nějak lišilo?

Jistě. Celkem zabijácký, musím říci, že jsou profesoři fakt dobří a po těch letech, co neseděli na košťatech, vůbec nic nezapomněli… Ačkoli ze začátku to bylo takové zmatené, později se dali do kupy a měli fakt silný tým. Také je vtipné vidět skoro všechny ex červené. Vážně se těším na zápas červených proti bývalým červeným. A docela mi to, jak moc dobří jsou, vyrazilo dech, ale asi jsem to měla čekat, no.

Máš naprostou pravdu, podle mého názoru to byl celkem „brutální“ zápas a modří si budou modřiny hýčkat ještě hodně dlouho. Jak se těšíš na to, až si s profesory zahraješ sama, a jak vidíš šance červeného týmu? Budeme na tom stejně (tzn. bude červená kolejka plná invalidů) a nebo o něco lépe?

Jo, to teda. Brutální je to pravé slovo. Jakožto lev nepřiznám, že bych se jich bála, i když možná ve mně nějaká ta pochybnost hlodá. Ale pohár jim rozhodně nechat nehodlám! A doufám, že Nebelvír to alespoň přežije.

V tom doufání nejsi sama…

Jako poslední by mě zajímalo, na kterém postu by sis ráda proti profesorům zahrála a proč?

Tak to nevím, asi to nechám na Nebovi. Ale asi bych nejraději na střelce. Jen ne brankář! Protože být na odrážeči, popadá celý tým – no, ona totiž kombinace pana Fila s panem Johnem je trošičku moc. Brankář – to si na krk moc brát nechci (viz první odpověď). Tak střelec je takový nejideálnější.

Děkuji za rozhovor a přeji ti, aby se ti to splnilo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *