Hromadný hogwartský mor

| Vydáno:

Co přinesl, či spíše, co odnesl příchod nového pololetí k ledu a černé díře?

Úderem půlnoci ze dne 7.11.2010 se celý hrad přehoupl do druhého pololetí školního roku. Až do nedávné doby jsem si myslela, že přesně tohle v lidech vzbudí novou naději a radost z toho, že už mají polovinu cesty a hlavně polovinu celkových úkolů za sebou.

Část takových reakcí tu pravděpodobně také byla. Stejně tak si někteří možná ani neuvědomili, že už tu pomyslnou hranici překonali. Překvapila mě však věc úplně jiná. Stačilo jen strčit nos do ředitelny a udeřila mě do něj spousta nepěkných informací. Konkrétně ze dvou nechvalně známých oddělení.

V Žádostech o dočasné zneaktivnění přibylo v průběhu pouhých čtyř dnů sedm žádostí, což by zase nebylo tak neobvyklé, kdyby se v tomto případě nejednalo většinou o stabilní studenty, kteří ve zdech hradu přežívali úspěšně už delší dobu. Dvě už od začátku skvělé novačky také trochu smutně překvapily. A tím výčet zdaleka ještě nekončí, podle informací běhajících hradem ještě zmrzlíků přibude.

Funguje snad C.A.Part i v zimě a lidé všech možných barev si vybírají své zasloužené dovolené? Nebo je za tím bohužel ještě něco trochu jiného?

Následuje místnost Žádost o smazání své identity, kde se dne 8.11.2010 nashromáždily hned tři žádosti. Nejvíce šokující z nich byla hned první, od profesora Krise. Za ním následovali dva letošní nováčci, jejichž žádosti taky nebyly zrovna nejradostnější.

Co se to děje, že všichni tak najednou prchají? Napadl snad hrad nějaký speciální hogwartský mor, který útočí nečekaně a nelítostně? A máme očekávat v příštích dnech i další útoky v podobě úbytků?

Braňte tedy své životy zuby hůlky, ať nejste právě vy dalšími na řadě!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *