Hrátky s čertem

| Vydáno:



ČEKÁM ČERTA S MIKULÁŠEM
NA DNEŠEK JE TOTIŽ HLÁŠEN
LONI NUTIL MĚ DO BÁSNĚ
TEĎ LEDA PĚSTÍ DO DÁSNĚ
ZVĚDAVA JSEM, CO PŘEDVEDOU
S LETOŠNÍ VÁNOČNÍ KOLEDOU

ČERT BY SE HODIL JAKO PŘÍTEL
OBZVLÁŠTĚ MÁ-LI VELKÝ PYTEL
TO BY PAK BYLY REPORTÁŽE
PEKELNÉ, JAK ĎÁBEL KÁŽE!
ÚSPĚŠNÉ U MUŽŮ, U ŽEN
ČERT ABY MI TO BYL DLUŽEN

SBALIT TAK ČERTA, BOŽE MŮJ
KOLEDO KOLEDOU KOLEDUJ
JÁ JSEM VŠAK CELÝ ROK ZLOBILA
ČERT VÍ, PROČ ČERTA TÍM DRÁŽDILA
VŽDY SE MNOU VŠICHNI ČERTI ŠILI
I ĎÁBEL MÍVÁ MĚ ZA FÚRII

NEČEKÁM TEDY DARY ŽÁDNÉ
DŮVODY PRO TO JSOU TAK PÁDNÉ
TAK TÁHNI K ČERTU MIKULÁŠI
KDYŽ DÁRKY MI TO NEPŘINÁŠÍ
KDYBY VŠAK ČERT SI MĚ VZAL
PO ČERTECH DOBŘE BY UDĚLAL

NEB:

KAM ČERT NEMŮŽE, TAM NASTRČÍ ŽENU
MÍT ČERTA ZA MUŽE, TO MĚLO BY CENU


Žhavé novinky z ohnivého pera.

Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová




K mé podpoře návratu kolegy Ulwara se připojili i ostatní spolupracovníci. Pouze Letitia te Tiba nechtěla pózovat, že by to bylo prý blbý poté, co jsem o ní zveřejnila, jak si na Ulwara stěžovala. Na společnou fotografii nám ale nahnala nějaké 2 japonské holčičky, které sehnala kdovíkde.

Zde si tedy můžete prohlédnout některé pracovníky DV v asijském duchu. Shora zleva: Petula Laskavá, Sophia Glis Glisová, Alisma Bailly Fisto, Iva WildDragon, Filius Orionis, v dolní řadě kromě mě ctihodný pan Nimrandir Elénére a Mintaka Orionis.

Snad jen u pana ředitele si nejsme zcela jisti, zda se opravdu jedná o tradiční samurajský oblek a meč, jak nám tvrdil, ale nikdo v redakci neměl odvahu mu to říct. Rovněž nikdo neměl odvahu mu říct, aby si nestoupal vedle vysoké profesorky Orionis, neboť tak jenom vynikne jeho zakrslost. Oceňujeme však jeho oběť v podobě vyholeného temene.

Snahu Mintaky Orionis o Ulwarův návrat shledáváme až hraničící s vulgární vyzývavostí. (Asi přece jen bude trochu na šprochu o její lásce k Ulwarovi a dokonce se šušká, že právě ta byla příčinou jeho útěku z redakce, z republiky a z přítomnosti. )

Modely pro pózování zapůjčila madam Tirnagog ze svého soukromého samurajského šatníku (vyjma modelu Mintaky Orionis, která ten svůj sebrala, ani nechceme vědět kde). O asijské účesy se zasloužil sám pan šéfredaktor tvrdě, že je slavný akademický kadeřník Pačes Rozdrbaný. Denní věštec je ochoten na PU prodat licenci na všechny předváděné účesy. Můj účes sice váží 9 kilo, ale stojí to za to! Poprvé v životě mám dojem, že má hlava něco váží, jako by v ní něco bylo.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *