Ovčáci, čtveráci

| Vydáno:

Kdo má letos přihlášené zkoušky OVCE? A z čeho je hodlá skládat? Čtěte dále a dozvíte se to.

Pokud dobře počítám, tak je letos v sedmém ročníku celkem 18 studentů. Zkoušky OVCE ale nemají rozhodně přihlášené všichni. Ke zkoušce dospělosti se chystá polovina z celkového počtu sedmáku, tedy devět odvážných. Jsou to:

Jean Molliacová (Zvěromagie),
Lucira de Radimaru (Studium mudlů),
Narcissa Folmay (Barvokouzlení),
Marylin Cuthbert (Kouzelnické počty),
Nicholas McElen (Studium mudlů),
Siny de Sorrow (Literární seminář – poezie),
Arien Rellyová (Astrologie – Čína),
Monny von Schatz (Astrologie),
Phillipa O Connel (Barvokouzlení).

Od 6. 12. 2010 jim běží měsíční lhůta na vypracování písemné části. A pak už „jen“ složit ústní část náročné zkoušky kouzelnické dospělosti. Nezbývá nám, než popřát všem hodně štěstí a hlavu plnou vědomostí a nápadů!

CKÚ a NKÚ jsou už de facto za námi. Zkoušející profesoři mají ještě čas na jejich opravu, ale u mnohých zkoušených si už lze ve statusu v sekci osvědčení přečíst, jak vlastně dopadli. Oficiálně bude výsledek zkoušky ale oznámen až daleko později.

Komentáře

  1. osvědčení – já nechci nic říkat, ale to osvědčení z nkú tam možná někteří mají, nicméně se to „přečíst nedá“ protože při kliknutí pro zvětšení se jednoduše obrázek nezobrazí… 😉

    1. Re: osvědčení – Ale CKÚ tuším zobrazit šlo včera, když jsem se na to koukala… Tže profesoři a rskáči to mají „vymakanější“… ;D

  2. Ach nie… – Už zase si tí škriatkovia zodpovední za administráciu skúšok robia čo chcú? Vysvedčenia sa predsa budú rozdávať až potom ako ich podpíše pán Riaditeľ! Všetky naraz, po patričnom čase nervózneho očakávania! Hádam len nefalšovali jeho podpis!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *