Návrhářské začátky

| Vydáno:
Už v prvním ročníku jsem si říkala, že jednou musím zkusit něco navrhnout. Na počítači se mi do toho ale nějak nechtělo a tablet jsem v té době nevlastnila. Teď už je ale vše jinak, protože tablet mám a sem tam i nějaký volný čas, kdy se můžu návrhům věnovat.

Zpočátku jsem se bála své návrhy někomu ukázat, ale řekla jsem si: „No co, každý nějak začíná!“

Mým prvním návrhem byl overal, prý až příliš tmavě zelený. No, co si budeme povídat, návrh stojí za pendrek, a tak je jasné, že se na pulty nedostal. Stejně je to i s pár návrhy, které jsem načmárala hned po overalu. Dvě džínové sukně a stříbrné tylové šaty jsou na poměry našeho hradu prý až příliš mudlovské, a tak se na pulty též nedostaly. Což vůbec není škoda, protože kvalita, jak můžete sami vidět, je opět trochu bídná.

Avšak první opravdový návrh, který se docela povedl, jsou šaty Kolejní souznění. Tyto šaty se dokonce dostaly na pulty Madam Malkinové a už se jich prodalo víc, než jsem doufala. Abych pravdu řekla, tak jsem vůbec nečekala, že se jich prodá tolik, a jsem strašně ráda, že se slečnám líbí.

Druhý, dle mého názoru docela povedený návrh, jsou šaty Kousek zlata. Doufám, že i tyto šaty se jednou na Příčnou ulici dostanou. A díky těmto šatům vznikl i návrh kolejního předmětu pro Zmijozel. Pan Zpytlehněv totiž nechal uniknout pár snímků těchto šatů a zmijozelským slečnám se moc líbily. Dokonce natolik, že je chtěly přebarvit a udělat z nich kolejní předmět. To jsem ale nedovolila, protože bych si šaty jednou sama chtěla koupit. Vytvořila jsem tedy zcela nové šaty. Zatím nemají jméno a myslím, že Zmijozelští si ho rádi vymyslí sami.

Inspirací mi při tvoření těchto šatů byla sama zmijozelská kolej. Zdejší dívky jsou ostré a jemné zároveň, což se na šatech odráží… no, však to uvidíte sami v příštím vydání!

V současné době mám rozdělaných pár návrhů, takže se můžete těšit na pár nových kousků. Pokud se tedy dostanou přes vedoucí Příčné ulice. Upozorňuji ale předem, že jsou to kousky poněkud extravagantní a rozhodně nejsou pro každého.

Původně pro Hadího krále
Isabell Tenebris


Původní komentáře:

Marguerita Laux, 18. července 2019
Já chci ty stříbrné šaty! Nejsou mudlovské, jsou duší a jsou naprosto dokonalé!

Andra Tigers, 18. července 2019
Ty návrhy jsou všechny naprosto úžasné! Je škoda, že se některé nedostaly na pulty, zvlášť ten zelený overal bych ráda měla ve svém šatníku… A strašně moc se těším, až zmijozelské šaty budeme nosit a ukážeme je celému hradu, protože opravdu stojí za to!

Narcisse Cinerea, 18. července 2019
Is, na to, jak krátce navrhuješ, jsi naprostý mistr! 🙂 Ty žluté šaty chci taky, ideálně ve všech dostupných barvách… a Kolejní souznění už mi straší ve skříni, dokonce jsem musela poprosit ostatní, ať mě na něj u Malkinové upozorní, jak bylo pořád vyprodané!

Zďáblíkov, 19. července 2019
Tady se rodí někdo, kdo jednou bude slavnější než Niam! 😀

Aya Watanabe, 19. července 2019
Isa je prostě hvězda! ♥

Isabell Tenebris, 20. července 2019
Marg, můžu je zkusit poslat jako brigádu, určitě by ti moc slušely. ;D
Andruš, ten overal někdy zkusím předělat a možná projde. 🙂
Ciss, ty žluté jsou jen ve žluté. :/ Daly by se ještě přebarvit, ale nevím, jestli by jim slušely i jiné barvy. 😀
Zpýťo, to určitě ne. :DD
A všem moc děkuju. ^.^

Inees Rut Gowstring, 23. července 2019
Is, jsou to nádherné kousky a moc se těším na další. 🙂

Anonymní, 23. července 2019
Je to nádherné, Isi, jen tak dál!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *