Ať název vymyslí Zpytel, když je tak chytrej. To je dobrý, to necháme.

| Vydáno:
Protože mě pan Zpytlehněv už skoro půl roku otravuje si myslím, že s dlouhodobou absencí Skrývanky pod Magnólií nemají kreativní duše nad čím óchat a áchat, rozhodla jsem se v následujícím článku podělit se svými skromnými a samozřejmě úchvatnými skicami, které si trochu obdivu nepochybně zaslouží. Některé dokonce můžete vidět i na pultech v Příčné ulici!

Začneme staronovým kouskem. Staronový je proto, protože jsem všechny návrhy tvořila někdy v roce 2013 (zhruba), ale na pulty v Příčné ulici se dostaly teprve nedávno – kdysi jsem návrh posílala předchozí správkyni, ta mi řekla, že barevné šaty naskladní na podzim, a od té doby ticho. Pravda, neřekla mi, který podzim měla na mysli. Naštěstí se po těch letech zalíbily i současné správkyni Příčné ulice Kate Resee, která nečekala na žádný z podzimů, a proto se můžete na pultech kochat oběma variantami vzorů!

Jsem začátečník, vůbec se neptejte, proč jsou každé šaty jinak umístěné, za to může magie!

Další, co jsem v záchvatu svého amatérského šití zkoušela dát dohromady, jsou repliky mikin, které nosívají mudlové při nějaké jejich hře, které říkají bejzbol, či co. Hraje se to s takovým trollím kyjem a míčkem o něco větším než zlatonka. No, famfrpál to není, tak mě to zas tolik nezaujalo, ale ty mikiny, to je jiná! K dispozici na Příčné ulici jsou jak dámské, tak i pánské verze v kolejních barvách. Dělala jsem i profesorskou variantu, ale proč se na pulty nedostala, nevím. Asi fialová zvýrazňuje vrásky a povislou kůži.

No, jen se podívejte na ten skvost, a já teď mám v šatníku ošklivou modrou a nemůžu si ji vzít na sebe!

A posledním z mých povedenějších kousků (och, to ego!) jsou dámské jeansy, které mi kdysi také prošly přes kontrolu výrobků, ale na pulty v Příčné ulici se nedostaly. Zkusila jsem to proto letos znovu a odborné komisi se tentokrát znovu zalíbily. Mimo jiné to dokazuje to, že jsou mé návrhy skutečně nadčasové! Jen na mě tedy přišel od komise dotaz, zda dokážu udělat i pánskou verzi. Ho ho ho, to se zeptejte mého o šest let mladšího já, milí zlatí!

Jeansy zatím na Příčné ulici nenajdete, ale kolegyně Kate mi říkala, že se s těmi pány pokusí něco vykoumat a ušít je i na jejich obrovské haksny. Tak uvidíme, já bych si ta kaťata koupila, škoda, že součástí šicí brigády není jeden tester zdarma. Rozhodně by se to mělo zavést! Příčná ulice tak získá nejen spokojené návrháře, ale i reklamu a spoustu nových kupců! A to se vyplatí!

Původně pro Hadího krále
NaSaŠí Jackson

Pozn. redakce Hadího krále: Konec článku chybí, protože Kolejbába utekla na Příčnou ulici bojovat za práva návrhářů.

Pozn. redakce Hadího krále II: Editor dostal důtku za prachbídný titulek a nesmazaná vyškrtaná slova!


Původní komentáře:

Lori, 7. srpna 2018
Ty gatě jsou naprosto boží!!!

Narcisse Cinerea, 7. srpna 2018
Ten název… +řehní se+
Jinak té profesorské verze je škoda! A na novou rubriku se hrozně těším! 🙂

Marg, 7. srpna 2018
Kolejbábo, vy jste šikovná! Navrhujte dál a dál! Děkuju madam Kejtě, že si to můžeme konečně i koupit! 🙂

Zpytlehněv Zďáblíkov, 7. srpna 2018
Ta ženská profesorká verze je hrozně tmavá, ale je škoda, že neprošla ta pánská. Každopádně je hrozná škoda, že jste s navrhováním přestala. Určitě byste měla navrhovat dál!
A pak o tom psát! 😀

Ann, 7. srpna 2018
Nádherné modely, slečno. Měla byste navrhovat častěji a ten název je boží.

Hay, 7. srpna 2018
Víc! Chci toho víc!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *