Co napovídá kabinet inspektorky výuky Elle?

| Vydáno:

Co se příští rok bude učit za předměty? Jaké změny nás čekají ve výuce? To a mnohé další se dá vyčíst na nástěnce u kabinetu kolegyně Elle, kde si profesoři píší žádanky o otevření tříd.

Pro mě nejzásadnější ztrátou je fakt, že se ze školy chystá odejít Jori Damien Faustová, kterou pamatuji ještě jako malá studentka. Učila Magické kameny, Strašidlologii, Kouzelnickou etiketu, Léčivé rostliny a Lékouzelnictví. Všechny tyhle předměty jsem u ní s chutí absolvovala a nikdy mě nezklamaly. Magické kameny jsem si zamilovala natolik, že jsem z nich skládala dokonce NKÚ. Podle vyjádření kolegyně Jori je úmysl odejít definitivní, jen ještě čeká na vyřízení některých odchodových formalit. Minimálně za sebe přeji služebně starší kolegyni srdečně mnoho úspěchů v dalším životě mimo naši školu.

Ale kabinet Elle slibuje i nějaké veselejší novinky. Ked Looben se chystá učit Kouzelnické korálky a Matthew Whitecrow připravuje výklady k předmětu Živlová magie. Ostatní profesoři, kteří zatím o otevření tříd žádali, zůstávají víceméně „na svém“.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *