Letní věštecká soutěž: Vyhlášení

| Vydáno:

Je to až k neuvěření, jak celé dva měsíce prázdnin rychle utekly. Jako by to bylo včera, kdy vyšlo první zadání naší speciální letní soutěže. Pamatuji si, jak jsem byla nervózní, zda vůbec někdo bude chtít soutěžit, jak jsem po večerech v kolejní místnosti smolila a vymýšlela úkoly, abych vám pobyt na hradě v horkých letních dnech zpříjemnila. A najednou – je konec! Sama jsem velmi napjatá, jak to dopadlo, ale hlavně také, jaké ceny si pro vás redakce nachystala!

Poděkování

Ano, asi budete protáčet oči v sloup, protože jste opravdu napjatí, kdo se popral se všemi úkoly nejlépe. Avšak já opravdu musím! Musím poděkovat každému z vás, kdo poslal byť jediný příspěvek. Soutěž byla mou premiérou, a tak jsem se před prvním úkolem třásla strachy, zda se někdo zapojí. A číslo příspěvků prvního kola mě velmi potěšilo. Šestnáct– mumlá si slastně – … krásných souhvězdí v mém externím sovinci mě utvrdilo v tom, že to bude báječné léto. A také, že bylo!

Dále bych chtěla poděkovat své pravé ruce Nerys Heliabel Ghostfieldové, která mi byla velkou oporou a pomocí, ale také členkou kritické poroty, která každý termín poctivě vybírala tři nejlepší vypracování. Stejnou měrou proto také děkuji Lilien Emity Meissed, která dotvářela naši hvězdnou trojici. – uculí se – Moc vám oběma, slečny profesorky, děkuji za tu úžasnou spolupráci a za zábavné večery plné přehrabování pergamenů a překřikování se jedna přes druhou. Bez vás by to nebylo ono!

Předposlední poděkování patří Wenai Lafayette, která pro naše vítěze pohotově navrhla naprosto famózní předměty, které předčily naše nejtemnější tužby. Děkujeme také Hekatee Centaurix, že i ona přispěla návrhářským skvostem do pokladnice našich odměn. Moc si vaší pomoci a podpory vážíme!

Taktéž děkujeme šéfredaktorkám Denního věštce, slečně Lilien Emity Meissed, která nám pomohla soutěž začít, a slečně Narcisse Cineree, že nám soutěž pomohla ukončit.

Tak, a je to tu…

Vyhlášení Letní věštecké soutěže

Nejprve trocha statistiky. Do soutěže během dvou měsíců přišlo celkem 69 příspěvků.

Všech kol se zúčastnili tři stateční soutěžící. Avšak další tři kouzelníci k splnění plného počtu také neměli daleko.

Za každé kolo dostali účastníci od šesti do dvaceti bodů, a to dle úspěšnosti v daném kole. Body jsme pak sečetli. Tabulka níže ukazuje konečné umístění na čtvrtém až šestnáctém místě.

Místo Jméno Celkem kol Body
4. Klotylda Malíková 9 146
5. Meda Pápěrková 5 121
6. Indris Elwinor 6 108
7. Josefína Koumálková 5 93
8. Gwen Albion 3 56
9. Hekatea Centaurix 3 47
10. Mark William Callaway 3 38
11. Daniela Dark Wolf 2 32
12. Ava Maxnerová 2 20
13. Ewenlia Lerche 2 18
14. Ludovic Astier 1 12
15. Oliver McCollin 1 10
16. Calla Torová 1 8

Všem v tabulce uvedeným soutěžícím gratulujeme! Odvedli jste skvělou práci, která nám zpříjemnila celé léto. Nyní se vrhněme na odhalení nejpilnější a nejšikovnější trojice účastníků.

Na třetím místě se umístila Bibi Anne se 161 body.

Na druhém místě se umístila Newika Shelley Lovecraft se 171 body.

Na prvním místě se umístila Christina Elizabeth Stark se 198 body.

Vítězkám moc gratuluji a nyní mi dovolte představit vám ceny. Jak bylo zmíněno, každý, kdo se zúčastnil, dostane odměnu. Zde tedy jsou:

Christina Elizabeth Stark si odnáší oba Letní kreativní sety, top Vůně léta a 1 galeon do nového školního roku.
Newika Shelley Lovecraft vybojovala Letní kreativní set č. 1, top Vůně léta a 1 galeon do nového školního roku k tomu.
Bibi Anne získává Letní kreativní set č. 2, top Vůně léta a také 1 galeon na výuku či na útraty.
Klotylda Malíková, Meda Pápěrková, Indris Elwinor a Josefína Koumálková si ze soutěže za své výkony odnesou top Vůně léta a dámský klobouček v kolejní barvě.
Dámský klobouček v kolejní barvě si odnesou také Gwen Albion, Hekatea Centaurix, Daniela Dark Wolf, Ava Maxnerová a Ewenlia Lerche. Hlavu Marka Williama Callawaye ozdobí kouzelnický klobouk v černé.
Ludovic Astier, Oliver McCollin a Calla Torová získávají otravný pergamen pro rozvernou radost do nadcházející výuky.

Ještě jednou gratuluji a děkuji za vaši účast! Odměny budou v příštích dnech rozeslány svým právoplatným majitelům.

Těšte se! Díky kreativitě a opravdu nevídanému nasazení většiny soutěžících budou kreativní sety a top nosící inspiraci každý den již brzy ke koupi i na Příčné ulici. Nyní si však na dva týdny tu pravou kreativní náladu mohou dopřát jen ti, kteří ji v létě s Denním věštcem naplno rozvíjeli.

Teď již nezbývá než vám popřát mnoho zdaru v následujícím školním roce!

Pro Denní věštec
Helen Miltonová

Published by

Helen Miltonová

Mladičká redaktorka, která se nezalekne žádného tématu, se nejraději po hradě prohání s rychlobrkem v ruce. Velmi často ji zastihnete, jak něco sepisuje – články do Denního věštce nebo do Žlutého Trimela či domácí úkoly a soutěže. Ve volném čase se ráda vyskytuje na famfrpálovém hřišti, ale věnuje se také malování a vytváření pohyblivých obrázků.

Komentáře

  1. Chci moc poděkovat Helen a ostatním za skvělou soutěž. Moc jsem si ji užila a krásně mi zpříjemnila léto. Moc děkuji. 😀

  2. Helen, i já moc děkuji za skvělou soutěž! Některá kola mi vyloženě sedla, jiná zase byla zajímavou výzvou, a jako celek mě to fakt bavilo 🙂
    Ale co mi to děláš? Ten kreativní set prostě chci, ale kdo má pořád vydělávat peníze? 😀

    PS: Nedá mi to, jestli jste opravdu udělovaly do dvaceti bodů za kolo, jsou ty výsledky nějaké podezřelé O:) Tím je samozřejmě nechci zpochybnit 🙂

    1. Aj, už vidím chybu v textu… V kolech, kde byla díla hodnocena zvlášť (drabble + omalovánky či báseň a omalovánky) bylo dáno i hodnocení zvlášť, tedy mohl soutěžící získat až 40 bodů, pokud by byl v obou počinech první v daném kole.
      Teď už to sedí lépe? 🙂 V budoucnu vyjde v knihovně ročenka s pracemi včetně tabulky, kterou jsem

      1. Jojo, teď už mi minimálně nevychází, že by někdo měl přes dvacet bodů za kolo 🙂 Tedy vychází, ale prostě, víš jak O:)
        (Mě i napadlo, jestli to nebylo takhle, ale vyšla jsem z toho, že by kolo se vstupy do kolejek bylo hodnocené čtyřikrát, a přišlo mi, že pak jsou ty průměry na kola možná až moc malé… občas by mi jistě prospělo nad věcmi méně přemýšlet :D)

  3. Děkuji za nádherné ceny, bylo to úžasné Helen! Takové výzvy mám ráda, bylo to výborné zpestření léta a já jsem jen a jen ráda, že se má dílka líbila O:) ostatním slečnám tvořitelkám gratuluji! :))

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *