Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Léto je skoro za námi, blíží se Vánoce! Pokud jste měli pocit, že to přes prázdniny bylo s teplotami jako na houpačce, a nechcete už dál tápat, jak se v nejbližších dnech obléknout, přečtěte si, jak bude!

Z důvodu onemocnění našich rosniček jsme se, merlinužel, na nějakou dobu ztratili z vašeho povědomí, ale jsme zpět! A zpět s námi jsou i katastro… krásně přesné předpovědi počasí!

Pojďme se na to podívat!

V nejbližších dnech nás čeká slunečné počasí. To víte, sluníčko si to chce ještě na chvilku užít, než nám dá na půl roku sbohem a nastane polární tma! Ehm… tedy skoro. Prostě bude hnusně… Užívejte si to proto a nachytejte ještě nějaký ten bronz, dokud to ještě jde.

Přeháňky moc nečekejte. Jak již bylo řečeno, sluníčko všechny chmury rozežene, raději se připravujte na to, co přijde.

Zato si dávejte pozor na vítr. Zbloudilý zápaďák se přižene od němých… totiž německých sousedů a bude rozhodně vlezlý. Vleze vám do domu, pod koště a mohl by i pod sukni či kilt… zejména turisté z ostrovů by se proto měli mít na pozoru. Výstraha naštěstí platí jen pro tento měsíc, potom se k nám přižene severák a to bude zase jiný kafe, ale o tom zase příště. Ono kdo ví, jak to potom bude. A co vůbec bude. Jestli něco bude…

Největší pozornost byste měli věnovat bio zátěži. Ta bude se začátkem školního roku astronomicky vysoká. Ani tabulky nám na ni nestačí a rosničky při té představě leží na zádech. Proto si toho moc nenakládejte na svá bedra, abyste ten rok zase přežili. Lépe by se mělo udělat koncem měsíce, ale nic neslibujeme, protože to nevíme jistě.

Nakonec si ale myslíme, že bude zatím ještě docela fajn a že byste toho měli využít. Proč? Protože nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Veilin Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *