Sledujeme bodové dění

| Vydáno:

Je tomu teprve týden, co byli nováčci rozřazeni do svých kolejí a začalo přihlašování na předměty, a už tu máme bedlivé sledování vývoje ve školním poháru!

Mrzimorští zřejmě chtějí dostát svého hesla „dnes druzí, zítra první“ a získali náskok okolo 150 bodů nad druhým Havraspárem. Do hradu přišla nová krev, a tak se bodového vedení mezi žáky ujal mrzimorský student Jaime Crump se svými 171 body, tím ale vláda mužského pohlaví v bodech končí a další student v pořadí je až Hugh Snakers ze Zmijozelu. Následuje nebelvírská studentka Esperanza Milagrosa se 142 body a Nerys Heliabel Ghostfieldová uzavírá tuto trojku se stejným počtem bodů. O rivalitě se již psalo i v kolejním časopise nebelvírské koleje „Lví tlapou“, ale i přesto je velmi předčasné dělat jakékoliv závěry.

Poté, co se na hradě nováčci zabydleli, ho začínají bedlivě prohledávat a loví magíky. Proto má skřítek ve Velké síni co dělat, aby mu vydržel hlas, když rozkřikuje, kdo a za co magíka získal. Největší nápor na jeho hlasivky je vždy v páté hodině odpolední, kdy se v Godrikově Dole studenti scházejí na čaj, aby získali magíka „Čaj o páté“.

Komentáře

  1. Jen bych upřesnila, – že mrzimorské heslo bylo aktualizováno na „Loni druzí, letos první!“ a zatím se ho držíme:))

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *