Trable Ufňukané Uršuly

| Vydáno:

Voda tekoucí po chodbě a kvílení z Dívčí umývárny dává znát, že se Uršula opět činila. Jak je jejím velkým zlozvykem, když se jí něco dotkne, vytopí umývárny.

Voda nyní dosahuje celkem vysoko a již zakryla řadu „duchaplných“ vzkazů od studentů. Veliká škoda určitě bude, smaže-li voda křídou nakreslenou řadu 15. prasátek.

První pokusy o zlikvidování katastrofy byly neúspěšné, jelikož se nikomu nepovedlo zajistit odtok vody umyvadly, ani najít samotnou Uršulu a přinutit ji, aby povodeň zastavila.

I z tohoto důvodu může opět začít stoupat poptávka po záchranných kruzích nebo po potápěčských helmách, které se objevily při stěhování hradu.


Zdrojem Uršuliny neveselé nálady, která způsobila vytopení umýváren, je zřejmě nová podoba Síně slávy, ve které se na ni ale zapomnělo.

Po změně je rozdělena na 3 místnosti, první je „Dvorana“, kde najdeme nejdůležitější postavy z historie Hogwarts a přehled získaných pohárů, ať již v bodování nebo ve školním famfrpálovém turnaji. Další je pak místnost „Ceny zakladatelů“, tento rok přibude mezi oceněné studenty do každé koleje již 11. držitel této významné ceny. Nakonec je tu „Galerie“, kde najdeme vítěze Sedmiboje a seznam největších snaživců. Všechny plakety jsou ozdobeny znakem školy a řádně naleštěné, jak se na Síň slávy patří!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *