Velký brněnský sraz

| Vydáno:

Začalo to nevinně, tak jako většina podobných akcí. Havraspárská studentka Isabella Anne Swan se odhodlala vypsat sraz s názvem Návštěvníci. Počítala s účastí pár lidí. Jenže se nás sešlo přes dvacet…

A sraz to byl vskutku podařený. O organizovaný odchyt kouzelníků se na nádraží starala nepřehlédnutelná Theresa Leagwitová. Z daleké ciziny s eury v kapse dorazila Ellka Willova s modrým (!) spacákem v ruce. Na místě byli i manželé Reninovi, kolega Midar, Matthew, Iva, Elerin a později dorazila i Silvinka. Nechyběl ani bývalý kolega Kris Glowr. Ze zelených nedorazil nikdo, přesto za mé přítomnosti nebyl Zmijozel dostatečně drbán. Věčná škoda! Čest červených zachraňoval pan Ignacius a slečna Líza. To žlutými a modrými se to jen hemžilo. Havraspár reprezentovala pořadatelka Isabella a již zmiňovaná Theresa. V současné době na škole neexistující Anna Barberová k nám rovněž zavítala, dokonce nás fundovaně provedla po Brně. Chyběl už jen průvodcovský dešťníček. No a za žluté byli na srazu slečna Magrápa, pan Teodorik, který v restauraci pozřel oběšence, Oresta, Nicholas, Felicitas a již zmiňovaná Ellka.

Restaurace s pravěkým názvem Mamut poskytla skvělé (a teplé!) zázemí celé této prapodivné skupině. Mudlové naši přítomnost nijak výrazně nezaznamenali krom muže v červené bundě na hlavním nádraží. Ten se cca půl hodiny očividně královsky bavil a své pobavení nikterak neskrýval.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *