Síň přenášedla

| Vydáno:
Turnaj tří kouzelnických škol se blíží a obyvatelé našeho hradu dostali možnost být přímo u toho!

Prvního března zhruba půl hodiny před půlnocí celým hradem zadunělo obrovské prásknutí. Všichni přítomní se zděsili, co že se to děje. Padá nám snad škola na hlavu? Někde se něco rozbilo? Na odpověď jsme museli čekat několik minut, než mrzimorská studentka Safira Jane Bardotová objevila kousek od Velké síně Síň přenášedla.

Ihned jsme se do místnosti nahrnuli a zkoumali, co v ní je. Kromě starých ponožek tam nic nebylo. Odvážil jsem se tedy ponožek dotknout a ejhle, bylo to přenášedlo, které mě v mžiku přeneslo do Slovinska, na pozemky školy Bradavičarky. Jelikož se ale jedná o velmi střežené pozemky, je nutné se při prvním vstupu nechat zapsat svým kouzelnickým jménem (doporučujeme použít jiné heslo).

Jakmile se vám brány otevřou, nezapomeňte se nahlásit jako návštěvníci z naší školy. To provedete v menu „User Control Panel“ > „Usergroups“ > zde zakliknout „Bradavice – Hogwarts Online“ a potvrdit tlačítkem „Submit“. A poté vyčkat, až bude váš zápis schválen. Mezitím můžete nahlédnout do prostor, kde se koná Turnaj, diskutovat s ostatními studenty a zaměstnanci obou zahraničních škol či se jen tak poflakovat a kochat se krásami slovinské krajiny. Zpátky do našeho hradu se dostanete pomocí stejných ponožek, takže je neztraťte!

Rádi bychom také upozornili, že veškerá komunikace probíhá v angličtině. Slušné chování jistě nemusíme připomínat.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *