Bodová mánie z pohledu nebelvírské studentky

| Vydáno:

Pro tento rozhovor jsem si ihned a bez váhání vybrala výbornou studentku a prefektku, Esperanzu Milagrosu.

Esperanza navštěvuje již šestý ročník naší školy a řadí se mezi nebelvírské špičky. V topten koleje zaujímá první místo a objevuje se také v topten školy na úžasné druhé příčce. Esperanza miluje svoji kolej a ráda plní mnoho soutěží. Právě proto jsem si ji vybrala. Beru ji jako hrdinku naší koleje, jelikož patřím také do Nebelvíru.

Oslovila jsem ji sovou a dovolila jsem se jí zeptat na pár otázek. Espi mi s radostí a rychlostí blesku poslala Sněženku zpátky s velmi zajímavými odpověďmi.

Jsi ráda za to, že jsi v Nebelvíru?
Stoprocentně jsem ráda! Já tu kolej mám prostě v krvi… Červená je má oblíbená barva, mé znamení je lev, a prostě bojuju až do poslední chvíle za svou kolej a to ve všem, při vší nebelvírské čestnosti. -mrkne-

Tvá domovská kolej – tedy Nebelvír má oproti ostatním kolejím velmi málo bodů. Co ty nato?
No, trošku mě to bolí u srdce, ale já lvíčkům věřím, takže očekávám, že nabereme síly, zatímco jiným bude ubývat a zase pohár vyhrajeme. -usměje se- Zatím ten pohár nevypadá dobře, ale tohle je stav po druhém termínu, uvidíme na konci sedmého, jak to bude vypadat.

Jaký je tvůj dosavadní cíl ohledně bodování?
Můj cíl ohledně bodování je takový, že sbírám body s radostí a chutí a to hlavně pro kolej, dalším cílem je to, že si chci vyzkoušet pravé a nefalšované bodohrocení, protože jak se říká, všechno se má alespoň zkusit. No a zrovna letos jsem na tom časově tak dobře, že bych se tomu mohla věnovat. V dalších letech už to takové nejspíše nebude, z důvodu mudlovské školy. -mrkne-

Řadíš se mezi ty, co plní každou soutěž, ty, co obvykle nějakou udělají, nebo ty, co na to kašlou?
Asi bych se zařadila mezi ty, kteří dělají každou soutěž, která je v jejich silách.

Co si myslíš o studentech, kteří koleji vůbec nepomáhají a přitom prosedí na hogwarts.cz hodně času?
Nemyslím si o nich nic špatného, pár takových znám, a jestli tady hledají zábavu, je to jejich právo, ne všichni jsou takové povahy, aby se hnali za body. Jednoduše se tady chtějí bavit a relaxovat, takže proč bych jim měla něco vyčítat? Každý si pod pojmem své zábavy může vybrat klidně celodenní pokec ve Velké síni a někdo jiný zase plnění úkolů a dělání soutěží. Nevidím ani na jednom nic špatného. Je to věc každého.

Co si myslíš o lidech, kteří jsou zde na Hog a nic jiného nedělají?
Nějací takoví tu jsou? No, nemyslím si o nich nic, hlavně proto, že o nich nejspíše nic nevím, tudíž mi ani není znám důvod, proč tu vlastně jsou.
Něco jiného jsou nově přijatí studenti, kteří ještě na kouzlo Hogwarts nepřišli a netráví tady (jako někteří) veškerý svůj volný čas.

Myslíš, že bodování tvá kolej vytáhne?
Určitě, věřím své koleji a to je to nejdůležitější, i kdyby to náhodou nevyšlo -zaklepe na dřevo-, bude to pro mě vždy ta nejlepší (i bodově) kolej.

Budeme společně Nebelvíru držet palce, ať se bodováním alespoň trochu přiblíží k ostatním kolejím, a Esperanze, ať může být pyšná na svou kolej, až bude v rukou držet kolejní pohár.

Abigail Sparkle

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *