Úvodní promo: Kdo přežije Hog?

| Vydáno:
Přemýšleli jste někdy, jaké je to ztroskotat na pustém ostrově a živořit několik měsíců jako trosečník? Chtěli byste takovou zkušenost zažít na vlastní pěst a vyzkoušet si nemilosrdný boj nejen s přírodou, ale i s dalšími spolutrosečníky, kteří vám rozhodně nedají nic zadarmo? Pokud máte rádi výzvy a nezaleknete psychicky ani fyzicky náročných úkolů, potom je letošní celohradní soutěž pro vás jako stvořená! Představujeme vám… Kdo přežije Hog?

Letošní zimní rok vám přináší jedinečnou možnost zúčastnit se soutěže Kdo přežije Hog? na motivy známé americké a legendární reality show Survivor. Jistě mnoho z vás má o této soutěži alespoň povědomí. Řadu let jste ji mohli vídat například na mudlovské stanici s pohyblivými obrázky Prima COOL.

Pokud vám však tato soutěž nic neříká, tak nezoufejte. Podíváme se nyní na základní aspekty, popíšeme si, jak soutěž probíhá a především si ukážeme lákavé ceny, které čekají na toho z vás, kdo přežije jako poslední.

Originální předloha Survivor (česky: Kdo přežije?) je americká reality show, která letos odvysílala 39. řadu. Jedná se o jednu z nejsledovanějších soutěží na světě, ale zároveň i o velmi psychicky a fyzickou náročnou zkoušku. Na konci vzejde pouze jeden vítěz, který si odnáší tučnou výhru 1 000 000 $ a titul posledního trosečníka.

Soutěže se zpravidla účastní 18 až 20 soutěžících, kteří jsou rozděleni do 2 až 4 kmenů. V kmeni poté přežívají v náročných přírodních podmínkách a musí si umět obstarat jídlo, pití, ale i rozdělat oheň či postavit přístřeší. Kmeny se poté mezi sebou utkají v celé řadě úkolů a soutěží, ve kterých mohou získat jisté výhody. Zní to jako týmová soutěž, kde si všichni navzájem pomáhají a spolupracují? Nenechte se zmýlit. Pokud totiž kmen soutěž prohraje, musí za trest dorazit na tzv. kmenovou radu, kde všichni členové hlasují o tom, kdo z nich soutěž opustí.

Vše je tedy založeno nejen na náročných úkolech a soutěžích, ale také na přesvědčivosti, logickém uvažování a důvtipu. Nicméně krása této soutěže spočívá také v tom, že vyhrát může opravdu kdokoliv. Nezáleží totiž na tom, jak dobří jste v soutěžích, ale aby vás váš kmen nevyloučil ze hry.

Na 16 vybraných z vás čekají veřejné kmenové rady před celým hradem, rýpavé otázky a rozhovory, celá řada soutěží a úkolů, které tu ještě nebyly, jedinečná atmosféra, zvraty a náročné situace, hledání skryté imunity, unikátní šátek Survivor pro vaši postavičku, ostrov vyhnanství včetně několikadenního pobytu ve sklepení a luxusní výhra pro vítěze – titul posledního trosečníka zpečetěný jedinečným předmětem, který bude pouze 1 svého druhu, a navíc odměna 50 galeonů! To všechno a ještě víc bude letošní celohradní soutěž! Otázka je jediná… Kdo přežije Hog?

Bližší informace o castingu a pravidlech již brzy…

Za organizátorský tým
Freddy Reddy

Komentáře

  1. Nápad dobrý, určitě to bude organizačně náročné.
    Bohužel si neumím představit, jak to bude vypadat v praxi.. Ukoly na hogu nebo v reálu?
    když k tomu přictu tu rivalitu, která již nyní v některých situacích na hradě překračuje meze slušnosti, a přidám ji k rivalite, která je pro tuto soutěž typická – podrazy, falešná přátelství apod., tak si dost dobře neumím představit, zda jeto krok správným směrem.
    koleje mezi sebou bojují úplně všude.. Pohár, famfrpál, b4, sedmiboj… Ale vždycky se řekne „ma to být zábava“, jenže realita je jiná.
    proběhla tady vůbec nějaká soutěž či událost a akce, která měla za úkol naopak naučit lidi mezikolejni spolupráci? Ale opravdu takového formátu, jako je sedmiboj? Soutěž, kde nezáleželo na tom, kdo toho získá nejvíc, nebo udělá něco první?
    soutěž, kde byly případné týmy promíchány skrze všechny koleje a mezi sebou tak musely spolupracovat?
    To je dle mého názoru v současnosti důležitější aspekt, než další velká soutěž plná rivality.

    A opravdu netuším, kdo by se v průběhu roku chtěl dobrovolně dostat na několik týdnů do sklepení, aby byl ve „vyhnanství“. 😀

    Soutěž kdo přežije jsem samozřejmě sledovala.

    Organizátorům přeji, aby jim plán této soutěže vyšel, jistě a tím bude spousta práce.
    Vše píšu v dobrém slova smyslu a s úsměvem na rtech.

    Ať se daří také případným soutěžícím!

    1. Nekteri ale napriklad famfrpal bez prehnane rivality zvladaji 🙂
      Ovsem co se napadu tyce, libi se mi a preji organizatorum hodne stesti! 🙂

    2. 1) V článku sa píše, že do sklepení sa pôjde na niekoľko dní, nie týždňov.

      2) Súťaž vymyslel a organizuje študent, takže nie je dôvod, prečo by si ty ako študent nemohla vymyslieť a zorganizovať súťaž, akú opisuješ. Tiež by som niečo také rada videla, ale samé od seba to nevznikne, musí sa na to niekto dať.

      Každopádne sa na Kdo přežije Hog? veľmi teším, je to vzácne oživenie hradnej rutiny. Držím palce, aby všetko vyšlo, Freddy 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *