Stávka, zastávka, lávka

| Vydáno:

Počínaje předvčerejškem započala stávka soutěžních šotků.

Pro některé je stávka bezva věc, obávám se však, že ne už pro jejich rukojmí a to: Petulu Laskavou, Elizabeth Lextrovou a Niam i Tir-na-nog.

No jo, ono se sice řekne stávka, žádné soutěže, pár rukojmí, ale co tomu říkají takoví studenti nebo profesoři, kterých se to dotýká nejvíce?
Zdá se, že některým to vadí opravdu hodně moc. Cílem tady toho má prý být srování si svých priorit a hodnot v životě, ale nalijme si čistého vína, šotci prostě chtěj vyšší plat a uznání. =)

Pro bodohrotiče je to rozhodně rána, kde mají sbírat body že? A ti, co si v klidu dělali soutěže pro penízky, teď spláčí nad výdělkem, protože jejich konto jim bude hlásit 0-0-0.

Rozhodně to ale není konec světa! Jak hlásá titulek, jde jen o zastávku, pozastavení se nad tím, kam směřujeme a co chceme, tak nepropadejte panice.

Konečně budeme mít čas vypracovat úkoly včas a bez omluv, když nejsou soutěže! Jupííí!! (Ano, zbláznila jsem se z nedostatku spánku.)

Jen je tu ten malý problém s lávkou. Právě teď totiž někteří z nás stojí na rozcestí. Být pořád aktivní, jen místo soutěží dělat více úkoly, nebo si dát pauzu? Problém je v tom, že ti, co se vydají přes lávku na druhou stranu nicnedělání, už se taky nemusí vrátit zpět. Ta naprostá pohoda, klídek, léháro je může naprosto pohltit.

Mně se teď například do ničeho vůbec nechce. A jak jste na tom vy?

Komentáře

    1. Re: 🙂 – Něco bych řekl, ale nechci rýpat a být škodolibý..nemám to v povaze O:-) 😀 Ale je pravda, že je klid 🙂

  1. klid – mm… já si užívám, ale i makam ;-))
    je pravda, že tahle pauza je skvělá. Sice nejsou prachy, ale dá se to vydržet… 😉
    například já jsem kvůli soutěžím seděla jen u počítače a nic jinýho nedělala… teď si ale užívam života, chodím ven s přáteli a raduji se… :-)) hned má život větší smysl, než vysedávat před obrazovkou… 😉

  2. – Mě to taky dobře sedlo 🙂 Když jsou, snažím se udělat co můžu, protože pořád věřím, že máme na pohár (když vytrváme). Ale je pravda, že je to úžasná úleva, protože se konečně sostředím víc na mudl. svět 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *