Stávka ve Žluté tlapě!

| Vydáno:

Skoro každý chodí obden do Prasinek do Žluté tlapy. Stejně tak jsem se i já dnes ráno vydala sehnat si nějakou tu brigádku za srpec či svrček, ale k mému velkému překvapení jsem se nedočkala neočekávané prémie, nýbrž tohoto oznámení.

Neuvěřitelné! Vlastně by se dalo říct i nemožné! Protože jak je možné, že se stávka, která se týkala skřítků a soutěží na hradě, přesunula do Prasinek na brigády? Kde soudruzi udělali chybu? To jsme teď odkázáni jen na dělání úkolů?!? Smysl toho, udělat stávku na soutěže, jsem pochopila, avšak už mi úplně uniká smysl stávky v brigádách. Co to má být? A kdo je za to zodpovědný?

Koho vůbec něco takového napadlo? Uvědomil si ten dotyčný, že penízky z brigád byly jediné, za co si studenti mohli nakoupit potřeby na popálené ruce nebo roušky, protože jinak si teď vydělat nejde?! Myslím si, že nejsem jediná, koho to naštvalo.
Co přijde teď? Co dalšího nám kdo vezme a kdo ještě vyhlásí stávku? Nebudeme schopní dostat se do Godrikova Dolu, protože vozíky nebudou chtít jezdit? Nedostaneme se do tříd, jelikož dveře se odmítnou otvírat? Košťata přestanou létat? Takže já se ptám, kam až to zajde?

Komentáře

  1. Re – Pokud se někomu nelíbí stávka, pak by se měl přidat k vyjednavačům, kteří se stávkujícími vyjednávají.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *