Ošetřovna praská nemocnými!

| Vydáno:

Před pár dny se po hradě rozneslo, že se tady nachází mnoho studentů s novou nemocí. Ta nemoc se jmenuje úplavice. Více o této nákaze najdete v článku.

Nemoc je velmi nakažlivá a dá se ji snadno a rychle získat. Můžete se nakazit u nemocných studentů na ošetřovně nebo v dívčí umývárně, a proto tam raději nechoďte. Také jsem se doslechla, že tato nemoc se projevuje nevolností, extrémní únavou a vysokými horečkami. Úplavice se na hradě nikdy nevyskytovala, ale nyní ji má každý druhý.
Ošetřovna teď doslova praská nemocnými ve švech, ale když jsem se tam šla podívat, jak si vedou nemocní studenti, našla jsem dívku, která sice úplavici má, ale už nemá vrásky. Prý existuje nějaká zázračná bylinka, která je zneškodní, ale lék ještě nikdo nenašel.

Nad ošetřovnou je cedule s nápisem ‘‘VSTUP POUZE S ROUŠKOU‘‘. Mimochodem, roušky jsou k zakoupení na Příčné ulici za jeden srpec. Říká se, že roušky jsou nyní v módě.

Můžeme jen doufat, že tato epidemie brzy skončí.

Komentáře

  1. Oprava! – Návštevy chorých nie sú zdraviu nebezpečné!

    Vyhýbajte sa zaplaveným častiam hradu. Predovšetkým umyvárka je silne kontaminovaná. Ale v ošetrovni sú použité bezpečnostné a ozdravné kúzla, takže tam nákaza nehrozí.

    To už skôr sa môžete nakaziť od chorých spolužiakov, ktorým sa podarilo vyplížiť z ošetrovne povedzme do kolejní místnosti.

  2. … – A informácia o nápise „Vstup len v rouške“ je tiež neaktuálna. Neviem, kto ho tam kedy zavesil, ale hneď ako som ho objavila, vymenila som ho za iný: „NÁVŠTEVY POČAS NÁVŠTEVNÝCH HODÍN POVOLENÉ“

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *