Rozhovor s Matthewem Whitecrowem

| Vydáno:

Rozhodla jsem si popovídat s panem profesorem Matthewem Whitecrowem. Sešla jsem se s ním u Tří koštat.

Zjištovala jsem pohled na úplavici ze strany zdravého obyvatele hradu. Na závěr jsem přihodila i otázku z jiného soudku.

P.p Matte, jak se cítíte jako “přihlížející“ profesor, který se zatím drží zdráv? Jaké to je držet se v izolci před nepříjemnou nemocí zvanou Úplavice?

Dávám si pozor na to, co jím, a často si umývám ruce. Takže doufám, že se mi ta nemoc ještě nějakou dobu vyhne. Navíc jsem viděl prohlášení mdm Letti, takže se vyhýbám zaplavené umývárně a snažím se nechodit moc do knihovny. Občas zajdu na ošetřovnu a přinesu jim tam čaj a sušenky, nebo novinky z toho, co se děje na hradě.

Myslíte si, že to jsou pouhé spekulce, podle kterých za nemoc může zatopení umývárny způsobené nevytahováním věcí z Hanibalova jezera?

Myslím, že nemoc skutečně pochází ze zatopené umývárny. Ta voda tam stojí už kdoví jakou dobu. Určitě se v ní přemnožilo spoustu mikroorganismů.

A když si pak člověk neumyje ruce nebo si lokne, tak to má jisté.

Děkuji za váš názor. Ještě bych se ale zeptala. Myslíte si, že studentům prospělo pozastavení soutěží a tím pádem i bodů, pokud neberu v potaz výuku?

Myslím, že to bude mít opačný účinek, než jaký byl plánován. Studenti budou vyhladovělí po soutěžích a začnou je dělat o to víc.


Panu Whitecrowi děkuji za rozhovor. Myslím, že jsem zjistila zajímavá a důležitá fakta.

Hezký den všem přeje Emily Smith.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *