Módní kritika…

| Vydáno:

…aneb „Originalitě se meze nekladou“

1. Model – Peter Sviter – „Plavky na každý den v roce“



Tento model jsem si vybrala hned. Pan Sviter to totiž s módou vůbec nepřehání, naopak, je jediný, kdo tady pobíhá pouze v plavkách, ještě k tomu s chřipkou a obličejem, který napovídá, že hrál Řachavého Petra.

Nicméně musím říct, že mu plavky seknou, je dobře, že alespoň přidal své černé botky, aby neběhal po hradě bosý. Voda se už začíná dostávat téměř všude, a tak přijdou Francouzské plavky docela vhod.
Imponující je také neustálá pára z jeho uší, která je způsobena jeho dlouhodobou chřipkou, ze které si zřejmě nic nedělá.

Obličej od čmoudu si evidentně nemyl už Merlin-neví-jak-dlouho a pomalu si na této špinavé image začíná zakládat. Nejspíše je pro mamonáře pohybujícího se kolem desáté příčky 1 srpec za kadeřníka až příliš.

2. Model – Petula Laskavá – „Černá a jaro“



Supervisorka soutěží jde s módou. Minimálně o tom svědčí hippie čelenky a brýle, které jsou nově v PU k dostání. Kvetoucí obi ladí svou černou barvou s kozačkami, zatímco jeho kvítek zase pasuje k Jarnímu triku a punčochám. Fialový šátek pasuje svým odstínem spíše k brýlím. V zelených odstínech se doplňují punčochy, bonsai i vrchní část trika.
Jediné, co trošku nepáruje barevně, je čelenka, nicméně dá se omluvit tím, že je slazena tématicky s brýlemi a známým heslem „Make LOVE, not WAR!!!!“.

Příště bych snad doporučila zaměnit fialový šátek za nějaký růžovější nebo červený.

3. Model – Lucy Koralka – „Vzpomínka Titanicu“



Tento model mě na první pohled zaujal svými šaty, které jsem za celou dobu, co obhlížím pravidelně všechny výlohy obchodů, ještě na hradě na nikom neviděla.

Zajímalo by mne, kde k nim mrzimorská studentka přišla. Šaty jsou překrásné a název je také velmi vybraný. Schvaluji také doplňky, především masku a čelenku. Mucholap se však trošku liší v odstínu.
Jediné, co bych vytkla, jsou modří motýlci ve vlasech, možná by bylo lepší upozornit kadeřníka na to, že modrá se nehodí.

4. Model – Jassem Rinal – „Hodný rošťák“



Pan Jassem je znám svou „fredo-georgeovskou“ povahou, nicméně vkus má určitě vybraný. Červenočerná kombinace je pro něj jako stvořená. I rošťák umí nosit černé brýle a slušivý klobouk, nezapomíná však také, že nemusí mít zrovna nejnovější kalhoty, protože ty obnošené naprosto stačí pro skotačení a lumpárny jak ve škole, tak i v redakci Lví Tlapy.
Škoda jen, že nejsou Vietnamky v červenočerné kombinaci, namísto červenobílé, to už by to bylo dokonalé.

5. Model – Jean Molliacová – „Nevěsta a Z.L.O.“



Tento model mě také uchvátil. Na první pohled totiž vypadá slečna Jean jako nevěsta.

Bílé ozdobené šaty, závoj a spletené vlasy do slušivého copu, bílé rukavičky. Prostě nevěsta. Navíc, její sněžení dodává ještě více lesku a bělosti celému modelu.

Škoda jen, že je rouška lehce našedlá. Také zde příliš nesedí Kniha Z.L.O., jenž se k modelu celkově příliš nehodí.

Omluvit se dají ještě zelené barvičky na klíčích od kolejního kumbálu, nicméně krásně se zelená barva klíčů doplňuje s prstýnkem Hadího oka.

Jinak je to na pohled velmi hezký model.

Esperanza Milagrosa

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *