Tahací sraz

| Vydáno:

Denní věštec by rád vyjádřil podporu a zároveň udělal reklamu Tahacímu srazu pořádanému mrzimorskou studentkou Ciline Flameovou. Hromadný pokus o uzavření kapitoly jezero se uskuteční tento pátek ve 20:00 hodin.


Ucpané jezero komplikuje život takřka všem obyvatelům hradu – koleje, ani menší skupiny nemohou pořádat večírky či jakékoli jiné sešlosti v Komnatě nejvyšší potřeby, je zablokován přístup do školní kuchyně a v neposlední řadě voda zaplavila i Scriptorium, takže se studenti nemohou dostat ke starším výkladům. Nemluvě již o tom, že kvůli zatopené umývárně na Ošetřovně stále odpočívá pěkná řádka nemocných…
Jednorázové a definitivní vyřešení těchto obtíží (snad kromě léčení úplavice, což je, zdá se, běh na delší trať) přitom vlastně není nikterak komplikované – stačí, aby se v jednu chvíli sešlo dostatek lidí, aby společně zatáhli a na dvě mocná „hej rup“ vytáhli jak střechu od skleníků, tak i gobelín znázorňující založení naší školy. Například na zmiňovanou střechu je třeba 35 kouzelníků, přičemž si je ovšem možno vypomoci lektvarem síly, který může počet potřebných tahajících redukovat až na polovinu (nicméně lektvar působí vždy pouze na jedno zatáhnutí, tedy nelze spoléhat na 18 aktivních lidí, kteří by mohli během chvíle vytáhnout jak střechu, tak gobelín).
Proto je tedy naprosto zásadní, aby se nás tu v pátek v osm hodin večer sešel co největší počet. Tak pokud máte byť jen sebemenší příležitost sem na pár minut zaběhnout, neváhejte a pojďte pomoci škole!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *