Tři mouchy jednou ranou

| Vydáno:


V poslední době se na hradě prakticky nic neděje. Nějaká ta PUF květina sem, PUF květina tam a bulvár nemá o čem psát.
A když se k němu už něco donese, je to buď nepoužitelný brak – jako touha zelených slečen sedět na odznacích navždycky, což si o nich myslí naopak modré slečny (zkuste si do toho zastřílet, ani jedna strana za to nestojí) nebo zaručeně pravdivá informace o někom, kdo má noviny pod palcem (zkuste si zastřílet do svého případného zaměstnavatele).

Proto použiji jenom pár malých nábojů, ale zato rovnoměrně hned do několika řad. Aby to náhodou někomu nebylo líto!

Madam Angela, o které se ví, že na hradě momentálně spokojeně vegetuje a oblažuje nás svou přítomností jenom za „bydlení a stravu“, očividně odmítá změnit barvu na hnědou (prý jí nejde k pleti) a vehementně se drží tmavě fialové. Proč a jak to dělá, to je záhadou nejen těm, co jí už vyklidili jeden byt 1+kk v Prasinkách, ale i několika zaměstnancům, co nechtěli být jmenováni. Dle nejnovějších drbů je to zejména kvůli tomu, že je pan ředitel stále pod vlivem zaklínadla (či čeho), díky kterému hází po okolí akorát tak květiny a na vyhazovy nemá volné ruce ani nohy. Navíc se mu pod náporem lásky a míru zlomil jeho oblíbený brk. Souvislost mezi jeho onemocněním a ďábelským chichotáním madam se prozatím nepodařilo prokázat.

Dříve nedostižná legenda (dle některých) a dnes – zkrachovalec (dle všech). Kdo se podívá na zmijozelskou prefektku s tak dlouhým jménem, že mě unavuje ho psát, tak asi brzy znejistí, jestli je to vážně ona. Nános make-upu nevalné kvality, pod kterým schovává vrásky odpovídající věku o nějakou tu desítku let více, než má napsáno v infu, podivně nízký počet bodů za výuku, i když má příšerný počet předmětů, podle informací z tajných zelených zdrojů pozdě vyhlašované výsledky kolejních soutěží… Při pokusu o rozhovor zaklela nejen mě, ale i můj bleskobrk a sovu.

Ale vyřešilo se to i bez ní… Za vším podle všeho stojí nepovedené kouzlo, když se chtěla vrátit v čase, aby si mohla vzít předmětů ještě dvakrát tolik. Při tom se pomátla natolik, že vyhání z ložnice všechny krákoravým zpěvem s odůvodněním, že trénuje na účast v Kouzlostar. Jestli si myslí, že vyhraje zrovna s „Vivat Slytherin“… Jakékoliv autentické nahrávky vítány!

Vsuvka šéfredaktora: V případě plánované účasti v soutěži „Výstřel z Canonu – hlasování“ nezapomeňte do vypracování napsat heslo „potkan“, které mi bude sloužit jako indikátor toho, že hodnotíte skutečně až po přečtení článků. Děkuji.

…Ovšem není sama, kdo na Kouzlostar trénuje, kdepak. Pokud se budete v noci plížit Příčnou ulicí, tak jistě zaslechnete něco, co bude podezřele podobné táhlému vytí. A ne, nemusí to být jenom o úplňku, kdy byste s tím počítali. Dle mých zdrojů se John Werewolf rozhodl, že pokud ne on, tak nikdo, a nacvičuje si Vlkodavovu ukolébavku. Již devět celých a půl obchodníka se nechali slyšet, že jestli toho nenechá, přestěhují se na Oblou. Jeho to slyšitelně nestresuje. Ale alespoň bude mít slečna Antares nějakou konkurenci.

Dnes si jenom slabě vystřelil Pap Arazzi.

Holt když dojde střelivo…

Komentáře

  1. – Jak chcete říct, že jsem na hradě jenom proto, že pan ředitel nemá čas mi vyhodit?? Filiusi, nemohl byste rubriku Cannon spíše zrušit než hledat další drzouny! ?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *