Elegantní elegáni

| Vydáno:

V rámci semináře o módě jsem procházela hrad a hledala elegantní modely, které si na sebe obyvatelé hradu oblékli. A jak jsem pochodila? Posuďte sami.

Vzhledem k tomu, že já sama holduji spíše pohodlnosti než eleganci, byl pro mě výběr několika elegantních zástupců poměrně těžký. Samozřejmě je jasné, že každý má vkus trochu jiný a to, co někomu připadá elegantní, je pro někoho nepochopitelná slátanina nejrůznějších kousků oděvů.

Jako první jsem na chodbách hradu narazila na Cerridwen Lowra Antares, slečnu ze Zmijozelu, kterou lze vidět každou chvíli vkusně oblečenou a sladěnou.



Na elegantní model ukazuje již samotný název topu, který má Cerri na sobě – Triko „Elegance“ mluví za vše. Je vhodně doplněno zlatavou sukní, která ještě zvýrazňuje černotu černé a elegantní doplňky, které celý model dotvářejí k obrazu dokonalosti.

Je sice fakt, že celkový dojem značně kazí zdravotnická rouška, která dle mých informací propouští 110% choroboplodných zárodků, ale nač Cerri stresovat, že.

Model získává *****/***** za vydařenost, eleganci a zájem o své zdraví.

Jako další model mi padl do oka chlapec, Henrik Leens.



Henrik si se svým outfitem vede velmi zdařile a označila bych jej jako nedbalou eleganci, která v sobě má šmrnc a klade důraz na rebélii a pravou tvář Henrikovu.

Model je sladěn pečlivě jak tématicky, tak barevně. Arabský šátek mladých rebelů spolu s přirozeným rozcuchem všemu dodává nádech elegance.

Jediné, co z mého pohledu trochu kazí dojem, jsou hnědé boty, které k jinak černo-bílému modelu příliš nesedí.

Ovšem model je vskutku zajímavý i s hnědými botami.

*****/*****

Jako poslední jsem si opět vzala slečnu z koleje Zmijozel, což ukazuje na to, že jsme skutečně kolejí, kde se dbá na eleganci, vkus a sladění oblečení.

Je to Anna Maria Salomeová, která vsadila na růžovo-černou kombinaci složenou z jarní a japonské kolekce a vhodně doplněnou o kousky z kolejních zásob.



Jak můžeme vidět, růžová a černá jsou barevnou kombinací, která sama o sobě působí mile a elegantně. Pokud je však ozvláštníme ještě zelenými doplňky, může nám vzniknout dokonalý jarní model, který není třeba dále rozebírat.

Celkové sladění dokresluje balonek na podporu šampionky a rouška, která, ač se to na první dojem zdálo nepravděpodobné, ladí s modelem.

Nevím, jak to dělám, ale za eleganci tohoto modelu uděluji opět *****/***** a přeji Annče, aby jí její módní vkus vydržel na věky věků!

Jak jsem řekla na úvod – eleganci a módní cítění vidí každý jinak, ale když se tak zamyslíme nad tím, co to vlastně elegance je, zjistíme, že to je pouze subjektivní cítění jedince.

Doufám tedy, že mé cítění je alespoň trochu podobné s tím vaším a že si Elegantní elegány užijete.

Barbara Arianne Lecter

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *