Březen do mrazáku vlezem, duben ještě tam budem

| Vydáno:

Je duben kritickým měsícem, kdy se všichni cítí vyčerpáni? A místo po létě většina touží po chladném závanu mrazivého severáku? Zdá se, že ano.


Za námi je přibližně polovina dubna a o vstupenku na sever si v tuto chvíli řeklo již několik desítek osob – Lucia New, Magnólia Lecter, Kathie Amanda Nakimur, Jane Patricia Vamos, Lenka Michaleová, Rebeca Santanová, Artuš Pendragon, Fritjof Skarpsvärd, Siny de Sorrow, Ema Teresa Fleming, Silvia Slimáková, Elanis Aelana Roselfová, Tamarka Pudlíčková, Rebecka Alice Black, Caitlin Galbraith, Bobbie Jaya Lovestone, Babsi Julie Lovestone, Niam i Tir-na-nog, Sarah Callens, Katie Amstrdonova a Erin Ponožtičková. I pokud by se toto číslo již nezvedalo, je poněkud enormní.

Mudlovské vysvětlení je nasnadě – blíží se konec školního roku, maturity, státnice atd., volného času není nazbyt. Možná se ale dotyční snaží ukrýt před epidemií úplavice, možná se dokonce snaží alternativně vyléčit. Uvidíme, jak moc kryoterapie zabere a posílí jejich organismus. Většina slibuje, že se tu s nimi v červnu opět shledáme. Tak snad skutečně ano…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *