Snaživec Léta 2011 – chystá se souboj titánek?

| Vydáno:

Poodhalte se mnou, jak je to letos se Snaživcem a zdali budeme na konci roku šokováni jako posledně.

Tak tenhle námět na článek mi byl, jak se říká, čert dlužnej, ale budiž mým trestem už jen to, že jsem si ho vybrala sama.

Z jásavého titulku by se mohlo zdát, že to bude jedna senzace za senzací, ale opak je pravdou.

Když jsme se ještě nedávno dívali na bodování, tak souboj o Snaživce probíhal mezi Esperanzou, Cerridwen a Barbarou. Avšak Barb už nám z tohoto boje vypadla, neboť, jak se mi i přiznala po sově, stačí jí bohatě Snaživec již získaný. Je tedy vidět, že není hrabivec a role primusky jí bohatě stačí.

Takže zůstávají už jen dvě. Bude to nebojácná lvice Espi, nebo několikanásobná držitelka Snaživce Cerri?

Obou dvou jsem se ptala, zda na něco takového pomýšlí, budou-li bojovat a zda vůbec chtějí. Ačkoliv jsou obě slečny vytížené, sovy zpátky dorazily téměř v mžiku s velmi podobnou odpovědí. A já byla nadšená.

Ano, rivalita sice je prospěšná, lidé se pak více snaží, ale obě holky více či méně odpověděly, že na něco takového si budeme muset ještě hodně dlouho počkat s jinými účastníky. Ani jedna nehodlá intrikařit a tu druhou zaklínat, či jí do čaje přidávat jed. Tomu říkám čestnost!

Je mi jasné, že v skrytu asi každá doufá, že se jí podaří vyhrát. Bude-li to však Espi, která vsází spíše na předměty a má jich požehnaně (51), nebo Cerridwen, která se soustřeďuje více na soutěže a s předměty (42) trošičku zaostává?

A co vy, fandíte oběma holkám, nebo máte jasného favorita?

Komentáře

  1. – Co já vím, tak jsem napsala, že se nemá smysl k tomu vyjadřovat, protože žádný souboj o první místo nevidím a myslím, že ho nevidí ani nikdo jiný? Příště radši fakt neodpovídat, jak tak vidím, někdo z toho umí vyčarovat i to, co člověk vůbec neřekl. =)
    To se mě autorka ani nemusela ptát, vyšlo by to nastejno… A ještě by to mohla vydávat za plnokrevný bulvár a ne za rádobyvážný článek. =D

      1. Re: Re: – Tak je bulvár a ten já beru a pobavím se/nepobavím se, ale když se někdo vyloženě zeptá a plodí „seriózní“ článek a odpovědi zpitvoří do něčeho jinýho, tak mi to připadá… No… =D

  2. „Se 42 předměty zaostává“, – tak to je tedy povedené! Takový počet předmětů by většina z nás nedokázala ani vyjmenovat, natož pak vystudovat. Ale ano, teď už to chápu, Cerri není člověk, ona je titánka:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *