Vánoční králíčkovská soutěž 2019

| Vydáno:
Začínám uvažovat o rukavicích, ven bez šály nevylezu a při psaní se choulím u krbu. To znamená jen jediné. Končí podzim, začíná zima a blíží se Vánoce! Ale nebojte, nemyslete na dárky, cukroví a podobné tentononcy. Je čas si jít hrát!

Sentimentálně si tu procházím předchozí ročníky. Tak nějak netuším, jak se to stalo, ale letos samostatně vypisuji už pátý ročník! Neuvěřitelné. Každopádně, jdeme na věc.

TADY na vás čeká pan králíček. Po předchozíchletech se rozhodli nám poslat nového natrénovaného ušáka, aby byl ještě lepší a rychlejší a skákal výš než kdy dřív! Dámy a pánové, dovolte mi vám hho představit: Jmenuje se Boris a celý rok trénoval na Sibiři v těch nejhorších podmínkách a je připraven. A co vy? Jste připraveni?

Jak to funguje? Pokuste se naskákat co nejvyšší skóre a to si po dopadu uložte pomocí kouzla *printscreen*, nezapomeňte tam nějak zakomponovat datum a vaše ctěné kouzelnické jméno. Do soutěže se započítává Your Score, Previous High Score neberu v potaz.

A dál? Pošlete svůj výsledek do externího sovince vanocnikralicek@gmail.com. Výsledků můžete poslat, kolik chcete, počítá se vždy ten nejvyšší, zlepšíte-li se tedy po odeslání, nevadí, pošlete nové skóre.

A co za to? Dobrý pocit! Krásná hudba, odreagování se a tak podobně. Drobnou odměnu za snahu dostane každý účastník! Na ty nejlepší z nejlepších pak čekají i zajímavější odměny včetně sov a peněz!

A do kdy? Do 22. 12. 23:59:59 SEČ

A? Víc už nic, hurá do toho, startujeme… teď!

Případné otázky, dotazy, připomínky a úplatky směřujte do mého sovince, děkuji!

Pro Denní věštec
Any Dawson

P.S. Organizátorka ani Denní věštec neodpovídají za vznik případné závislosti. Hra na vlastní nebezpečí!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *