Každý den není posvícením

| Vydáno:

Každý to známe – dny, kdy nás nebaví stát před skříní půl hodiny a vymýšlet nějaké šílené módní kreace.

Ale i přesto, že nemáme na sobě něco šíleně šik a šíleně originálního, tak můžeme vypadat dobře. I oblíbené kalhoty, tričko a plyšák z dětství dělají svoje. A to ví i obyvatelé našeho hradu.

Jako první jsem při svých toulkách hradem narazila na studentku Mrzimoru, Amélii Žíhanou.



Amélie se nad tím opravdu nezamýšlela. Uniformou nikdy nic nezkazíme a zároveň na nikoho dojem neuděláme, takže si můžeme užít naprosto klidný všední den bez blesků fotoaparátů od pisatelek pro různé módní patroly. Tedy, pokud někdo zrovna neshání někoho běžně oblečeného, že.

Ovšem Amélie svojí uniformu skvěle doplnila! Žlutou barvu svojí uniformy doplnila zlatým páskem, který má nádherný odstín, což se o uniformě zrovna říct nedá. V tomto případě je mi žlutých opravdu líto, ta hnědá na uniformě je opravdu hrozná. Ale což, s tím se nedá nic dělat. Dále se mi líbí Amélininy zelené vlasy a zejména klobouček, který se k vlasům dokonale hodí! A balonek na podporu Larrie, který s sebou Am táhne, z modelu také nevybočuje! Bravo!

A jako další jsem narazila na studentku Zmijozelu, Sorinu Pane.



Sorina nám ukazuje, že každý se cítíme pohodlně v něčem jiném. Někdo si na sebe vezme mikinu, někdo si zas vezme, stejně jako Sorina, krátký kabátek, aby na sobě nemusel tahat tolik toho oblečení.

Sorinin model může působit jako něco zvláštního, ale já si myslím, že je to skvělý model na běžné nošení. Máme zde velmi oblíbené pohodářské brýle a boží peříčkové náušnice, které modelu dodávají indiánský závan. Rukavičky jsou nutnost, aby nám nebyla zima, když máme holé bříško.
Ale mně se tento model velmi líbí a věřím, že v letních dnech je velmi užitečný. V něm vám teplo určitě nebude!

Na další fotografii můžeme vidět velmi pohodový a hravý model havraspárské studentky Madidess Leevian.



Do tohoto modelu jsem se opravdu zamilovala. Už jen účes – prostě si jen nějak zavážu ty vlasy, aby mi nepřekážely, a je to. Dokonalé! Pak volné kalhoty, protože komu by se chtělo hlídat se v sukni, ze které všechno kouká. Modelu dodává jiskru vršek, který prostě působí elegantně, přestože máme na sobě zrovna oblečení, který máme rádi a cítíme se v něm pohodlně.

A pak jsou tu doplňky. Ony ty doplňky spolu nejen ladí, ale ještě ladí i barvou k oblečení! Máme tu krásného bílého méďu, černého havrana a kočičí náušnice. To prostě modelu dodává na uvolněnosti, prostě proč si sebou na hodinu nevzít všechny plyšáky, které máme doma? Zítřek vyhlašuji dnem Vynesení plyšáku z ložnic!

A jako další tu máme zelenou studentku Kris Smithovou.



Je známou pravdou, že čím méně věcí na sobě máme, tím menší čas ráno před skříní strávíme. I když bych netvrdila, že tyto šaty, které má Kris na sobě, by se měly nosit jen s kozačkami. Spíš bych je doplnila legínami a nějakými nízkými střevíčky, ale téma tohoto článku je móda uvolněná, pro všední den, takže pokud se takto Kris cítí dobře, budiž.
On totiž tento model vůbec nepůsobí špatně. Já se tedy ve vysokých kozačkách nikdy necítila dobře, ale tato kombinace je natolik dobrá, že bych kvůli ní obětovala asi i své nepohodlí. A ty brýle tomu dodávají šmrc. Super!

A jako posledního tu máme chlapce, studenta Nebelvíru, Ignaciuse Horáka.

Ano, tak je to prostě nejlepší! Navlékneme na sebe staré dobré pyžamo, malého medvídka, Ig je přeci velký kluk na to, aby měl nějakého většího, a balonek na podporu, samozřejmě.

Mám ráda ty ňuchoidní bílé papučky, škoda, že je nevyrábějí i v dámském, hned bych si jedny koupila! Tomuhle říkám oblečení pro všední den!

A to by byl konec dnešního módního okýnka z Bradavic. Tak se s vámi loučím já a moje oblíbené každodenní oblečení.

Komentáře

      1. Re: Re: – V Mozille obrázky vidím, v Exploreru ne – a to jen u tohoto článku – nemáte to nějaký rozbitý, pane Orionisi? U všech ostatních článků se mi obrázky v IE normálně ukazují…

  1. chybka se vloudí – No zajímavé, že si mě módní policisté všimli, ovšem i od novinářů bych čekala ověření informací… Amélie Žíhaná na této škole nestuduje 😀

    Jinak dik za pochvalu, za něco co vzniklo rychlo převléknutím při běhu na hodinu 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *