Prosincové věštění

| Vydáno:
Věštění je prima věc, zejména, když se máte na co ptát. Teď, v prosinci, se jistě najde celá halda otázek, která by stála za zeptání. My tu pro vás po delší době máme opět možnost, jak zjistit, co vás čeká a nemine. Nebojte se zeptat!


Vánoční hvězda

Datum narození: 1947 nebo 1945 nebo také 1951
Místo: Venuše
Specializace: Věštění ze skořápek vlašských ořechů, z cinkotu rolniček a z falešného zpěvu koled


Vánoční hvězda je skutečnou hvězdou ve svém oboru! Veřejnosti věští zejména během těchto krásných svátků, a kdo je k ní jen trochu slušný, toho potěší, nebo také ne, svou věštbou. Pokládejte otázky srozumitelně a jasně, pokud na ně chcete jasnou odpověď.

Teď je ta pravá chvíle dozvědět se, co vás čeká a možná mine. Zanechte v komentářích svou otázku a trpělivě vyčkejte na svou věštbu.

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

    1. Zdravím i tebe, Misako,

      skořápky od vlašských ořechů nám mohou říci mnoho. Podle tvaru, velikosti, hloubky prasklin, reliéfu a zvuku při praskání, Ti rozhodně mohu říci, že když budeš pořádně makat, mohla by z tebe být hvězda. Klidně třeba famfrpálová. Hlavně je dobře, že nechceš být taky Vánoční hvězda… Ať se Tvé snažené daří!

      Vánoční hvězda

    1. Zdravím, Otázko,

      živlové věštění je dosti nejistá záležitost, ale zaposlouchala jsem se do jemného cinkotu rolniček a odpověď je následující: Letos jistě něco shoří. Minimálně jsem si jistá, že to bude nějaké to poleno v krbu… dej pozor, ať si také nepočínáš jako poleno.

      Krásné Vánoce!
      Vánoční hvězda

    1. Zdravím tě, Snaživče,

      falešný zpěv koled, který se line z vašeho hradu je vlastně nejasný… asi tak jako Tvá otázka. Pohár letos jistě někdo vyhraje, na to netřeba býti věštcem. Ale jestli to budete vy? To musíš za nějakým šarlatánem, já jsem vystudovaný věštec!

      Krásné Vánoce
      Vánoční hvězda

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *