Jednoduchá elegance

| Vydáno:

Všechny vás zdravím. Dnešním úkol bylo zahrát si na módní policii. Mým tématem byla elegance, takže jsem se zaměřila na modely, které jsou skutečně vychytané a upoutají okamžitě vaši pozornost.

Nyní už k jednotlivým modelům. Jako první tady máme p.p. Betelgeuse Orionis.



Říká se, že v jednoduchosti je krása. A jaký kousek by mohl být elegantnější než Triko „Elegance“? Tento svršek je sám o sobě povedený a černými kalhotami člověk nikdy nic nezkazí. Večerní návleky i kozačky model příjemně oživí. Ve výsledku působí vyváženým dojmem.

Jako další se mi podařilo zachytit slečnu Elizabeth Lextrovou.



Japonská kolekce je obecně velice povedená a je zde tisíce možností, jak ji člověk může kombinovat. Sakurový kabátec doplněný pouze o lehký top a šněrovací botky působí velice žensky a vyzývavě, nikoli však vulgárně. Zde musím pochválit hlavně fialové doplňky, které jsou „pintlich“ a nepůsobí přeplácaným dojmem.

Na chodbě se mi podařilo zachytit i jednoho studenta, a sice Henrika Leense.



Na tomto chlapci je vidět, že skutečně ví, co dělá, a ví, jak zaujmout děvčata. Celý model působí ležérně a drsňácky. Velké plus mu patří za rozcuch a brýle, které dodávají na tajemnosti. Školní košile v kombinaci s koženými kalhotami je skvělá. Jedinou výtku bych měla ke kostičce, která je, vzhledem ke kravatě, trochu nadbytečná.

Do mého hledáčku se dostala i p.p. Mintaka Orionis.



Opět zde vidíme vhodně zkombinované kousky japonské kolekce, k čemuž není co dodat. Zvlášť chválím čelenku se závojem a květiny, které celý model zjemňují a pozvedají ho o stupeň výš. Díky výrazným náušnicím mi přívěšek přijde už zbytečný, ale brýle bych určitě ponechala, hezky rozrážejí monotónnost, která by jinak mohla hrozit.

Poslední osobou, která se dostala pod můj drobnohled, je p.p. Petula Laskavá.



Paní profesorka mě svým modelem naprosto uchvátila. Tady skutečně nemám co vytknout. Kostnatý plášť je jednoduše boží a fialové plavky v kombinaci s minisukní jsou dokonalé. Perfektně jsou zvolené i doplňky. Paní profesorka to dnes jednoduše vychytala.

Na závěr jste si určitě všimli, že většina modelů jsou naše vážené profesorky, ale při objektivním hodnocení mi vyšlo, že právě naše profesorky zvládají styl „elegance“ s jednoduchostí a grácií.

Jean Molliacová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *