Policejní zátah na barvy aneb móda očima Rosalie

| Vydáno:

Že se barvy nesmí překombinovat, že všeho moc škodí a že doplňků není nikdy dost… to jsou nejspíš základní pravidla každého člověka, který se chce vkusně oblékat.

Ovšem není vkus jako vkus a co člověk, to názor. Rozhodla jsem se tedy vzít si „na paškál“ jednobarevné modely. Pojďme se tedy podívat, co nám který model o kouzelníkovi poví.

Prvním adeptem se stal Smajlík Smoulík.



U Smajlíka mě zaskočil fakt, že ačkoli je studentem Mrzimoru, je od hlavy až po paty oblečen do červené barvy. No budiž, proti gustu… Jeho červený model se mi ale líbí, obzvlášť pěkná mi přijde kombinace červené vesty a bílého trika, ale červenou kabelku si už mohl odpustit.

Další adeptkou se stala prefektka modré koleje, Nicolette Marique Leroy.



Tato studentka vyžaduje nejspíše od ostatních respekt, a proto je celá oděná do černé barvy, aby působila důležitě a také dospěleji. Moc černé barvy však působí smutečně, a tak si zaslouží výtku. Svůj outfit by například mohla doladit barevnými šperky, aby ho trošku rozveselila.

Nepřehlédnutelně modře už z dálky svítí Lilien Emity Meissed.



Lilien je velkou fanynkou Havraspáru, dokonce investovala i pár srpců do modré barvy na vlasy. Moc se mi líbí, že svůj modrý komplet doladila stříbrným diadémem a černostříbrným opaskem. Se zlatou egyptskou maskou bych si to ale rozmyslela, buď mám na sobě stříbro nebo zlato, nikdy ne obojí!

Mé oko dále zaostřilo na Tartufu von Tarkin.



Podle stylu oblékaní lze jasně vidět, že Tartufa je příznivcem přírody a fanouškem Greenpeace. Její travnatá sukýnka ladí nádherně s korzetem v žlutozelené barvě. I boty ze zakázaného lesa jsou určitě stoprocentní bio. Chybí mi ale nějaký výraznější doplněk – čelenka, náušnice nebo řetízek.

Mou poslední obětí se stala Sorina Pane.



Tento styl mi přijde nadmíru pohodlný a smetanová barva je příjemná na pohled. Hafíky na nohou bych ještě snesla, vzhledem k ležérním kalhotům a něžnosti celého kompletu. Kazisvětem mi tady spíš přijdou hnědé rukavice a síťované ponožky, bez kterých by byl komplet naprosto dokonalý.

Jednomu může přijít jednobarevný model parádní, druhému zase přeplácaný a třetímu nudný… Každá kreace však něco o dané osobě vypovídá. Tak doufám, že jste se aspoň něco nového dozvěděli. 😉

Na módní policistku si dnes hrála jednobarevná
Rosalie Ellen Bradshawová.



Komentáře

  1. – já už DV radši ani nebudu otevírat :D, nicméně toho oblečení je tu podle mě kvůli tomu semináři na hradě

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *