Co nového vespolek?

| Vydáno:

Ačkoli v poslední době zastávám názor, že ve škole „chcípl hafoň“, objektivně musím přiznat, že nějaké změny se přeci jen udály. A jaké novoty že to jsou?

V první řadě došlo k drobným změnám v soubojovém klubu. Takže ano, vy, kteří do soubojáku ještě nemůžete, přeskočte na další odstavec. Tento je pro vás zcela zbytečný číst, takže šetřete oči. Ostatní nechť čtou dále, třeba jim následující informace k něčemu budou… Ani ne po dvou letech od vypsání magíka Široký rozhled se skutečně dá tento magík získat. Za 2000 získaných zkušeností se tak můžete naučit vidět pátý slot. Někteří tohoto magíka dokonce již získali. Např. k mé malé radosti Filius Orionis a Cerridwen Lowra Antares, která však v současné době nikterak aktivně nesoubojuje. V soubojovém klubu se nyní již nebojuje jen hůlkami, ale dají se konzumovat i nejrůznější lektvary a dryáky. Jejich výroba však přijde mága na nějaké ty drobné. V soubojovém klubu se také můžete setkat s novými aspekty (Velekněz) a kouzly. Poupraveno bude údajně i získávání nových kouzel k učení. Tedy alespoň to se mi podařilo vymámit z pana ředitele.

Když jsem se ho (pana ředitele – pro ty, co skutečně ve čtení přeskočili na další odstavec, jak jsem jim radila – pozn. autorky) však taktně tázala na stavební úpravy ve škole a vykopání sklepení, tvářil se tajemně a významně mlčel.

A to i poté, co jsem ho upozornila, že mám v ruce kompromitující záběry ze soubojového klubu. Ty jsem chtěla použít tak jako tak, ale zkusila jsem, zdali z toho nekápne něco navíc… Nekáplo. Takže o sklepení se nic nedozvíte, ale za to se můžete podívat, jak to v soubojovém klubu běžně vypadá.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *