Vánoční vzkazník Denního věštce 2019

| Vydáno:
Den, na který se už pár dní, týdnů a možná i měsíců chystáme, je tu. Dnes je Štědrý den, Vánoce 2019. Ještě než vás pohltí vánoční atmosféra, si vám dovolujeme předložit všechny doposud došlé vzkazy do našeho Vánočního vzkazníku. Objevovaly se v průběhu prosincových dní tak, jak nám byly zaslány. Ale vzhledem k tomu, že si jsme vědomi, že pročíst všechen text ve vzkazníku chce hodně trpělivosti, zde vám dáváme možnost přečíst si všechny vzkazy hezky najednou, nemusíte se tedy bát, že by vám nějaký unikl.
Dejte se do čtení, dojímání a my budeme jen rádi, když pošlete další vzkazy, přání či pozdravy, pořád máte možnost, viz konec tohoto článku.

Autor: Newika Shelley Lovecraft
Pro Esmeraldu Milagrosa
Krásné Vánoce, jsi ta nejlepší kapitánka, kterou může kolej mít! – usměje se –

Autor: Anonym
Pro Bibi Anne
Milá Bibi, zůstaň i v příštím roce tak úžasná, jako jsi byla v tomto. Kéž je pro tebe v příštím roce nachystáno mnoho dobrého!

Autor: Zpytlehněv Zďáblíkov
Pro Andru Tigers
Přeji ti, aby ti Fleutýnka k Vánocům nadělila plodnou krysu!

Autor: Misaka Rainbow
Pro Marka Williama Callawaye
Přeji Ti překrásné a hlavně kouzelné Vánoce plné radosti, smíchu, lásky a štěstí. Ať se ti zde na hradě i v mudlovském světě splní vše, po čem toužíš. A hlavně hodně sil do úkolů! – směje se – A ať tě nikdo (kromě mě) ve Velké síni nezlobí! – směje se –

Autor: Daffodila Nightingale
Pro Cesmínu Hardy
Milá Ces, chci Ti popřát ty nejkouzelnější Vánoce! Jsi skvělá přítelkyně a jsem moc ráda, že se známe.

Autor: Christina Elizabeth Stark
Pro Tessu di Maristella
Drahá Terezko, moc děkuji za vše, co pro naši krásnou červenou kolej děláš, a hlavně, že tu jsi pro mě. – mrkne – Moc to pro mě znamená – jsi úžasná primuska a celkově kouzelná bytost. – zatváří se andělsky –

Autor: Helen Miltonová
Pro Nerys Heliabel Ghostfieldovou
Přeji ti do nového roku, aby v mudl světě bylo vše lepší, než je teď. Věř, že naděje umírá poslední! A ty jsi silná bojovnice se zlatým srdcem!

Autor: Helen Miltonová
Pro Zpytlehněva Zďáblíkova
Přeji ti, abys byl tak bohatý, jak si ve svých nejtajnějších snech přeješ! – usměje se –

Autor: Anonym
Pro Emmu Ellie Lewis
Jsi úžasná a já ti přeji, aby se vše k dobrému obrátilo. Tak, jak by sis to zasloužila.

Autor: Melisa Pestrá
Pro Newiku Shelley Lovecraft
Milá Newiko, jsi hvězda zářící ve všech oblastech. Zůstaň tedy takovou i nadále. Přeji ti hodně štěstí a radosti do dalších dnů i měsíců. Kéž tvoje záře nikdy nevybledne.

Autor: Anonym
Pro Andru Tigers
Milá Andro, jsi skvělá bytost i kamarádka. Baví mě hry s tebou a líbí se mi i tvůj přístup. Jsi prostě moc fajn holka a já ti do dalších dní přeji jen to nejlepší!

Autor: Lee Baker
Pro Ashley Bayer
Gamorko, mám tě moc ráda a jsi mi dobrou kamarádkou. Jsem špatná vzkazařka, ale to, co ti chci říci, je to, že ti přeji krásné vánoční svátky a aby sis užila zbytek tohoto roku. Ale nebuď smutná, příští rok bude ještě lepší.

Autor: Vicky Charmant
Pro Klotyldu Malíkovou
Kloty, ať se Ti na pozici prefektky daří, já věděla, že z Tebe něco bude, už na kolejním srazu. Krásné adventní období a jdi do funkce po hlavě!

Autor: Mischel Binghum
Pro celý hrad
Každému jednému čarodejníkovi, duchovi prajem len to najkrajšie v týchto nádherných dňoch. Nech sa na seba pozeráte s láskou a čistotou. Vážme si seba a svojeho okolie. Vianoce sú sviatky lásky, štedrosti, mieru. Prežívajte ich len najlepšie, ako len viete. Nezabudnite, že žijete len raz. – smeje sa –

Autor: Kim Sarah Reevesová
Pro profesorský sbor
Milý profesorský sbore, ráda bych Vám tímto prostředníkem poděkovala za skvělý rok. Je již téměř za námi a já nikdy nepřestanu být udivena, kolik práce a trpělivosti s námi studenty máte. Ráda bych Vám řekla, že jste úžasní a neříkám to jen proto, abych měla všechny eseje za V. Říkám to proto, že se s pochvalami příliš často nesetkáváte a to je zkrátka špatně. Přeji Vám jen to nejlepší, užijte si krásný adventní čas, a až pominou povinnosti, tak si řádně odpočiňte. My se na Vás budeme těšit v dalším školním roce. Krásné Vánoce. – pošle pusu –

Autor: Helen Miltonová
Pro všechny Mrzimorské
Jste nejúžasnější parta, co znám! To, jak se společně letos snažíte, je pro mě už teď obrovskou odměnou! Jsem na vás pyšná!

Autor: Anonym
Pro Theresu Veilin Brendi
Vždy jste byla skvělou a příkladnou studentkou. Nyní jste zase dobrou paní profesorkou. A já Vám přeji, ať Vás Vaše profese baví a také i hodně hezkých a úspěšných dnů.

Autor: Melisa Pestrá
Pro Beteramis Athenodoros
Jsi skvělá čarodějka a tvá přítomnost prosvětluje každý den tu. Zůstaň proto stejnou, jakou jsi teď. A užij si navíc nádherné Vánoce i dny další, zasloužíš si totiž jen to nejlepší!

Autor: Melisa Pestrá
Pro všechny, kteří chodili do Nebelvíru od chvíle, co jsem tam před šesti Hog roky nastoupila, a teď tam už nejsou.
Je to už dlouhý čas, co jsem přišla mezi Vás. Děkuji Vám za všechno, za všechen čas, který jsem s vámi mohla být. Všechny ty věci, které jsem s vámi mohla prožít. I za všechno ostatní. Ačkoliv jste nyní profesoři. Nikdy na Vás nezapomenu a navždy Vám budu za to vše vděčná. Přeji Vám nádherné Vánoce a šťastný vstup do Nového roku. A kéž Vás provází štěstí.

Autor: Melisa Pestrá
Pro Nebelvír
Drahý Nebelvíre, chtěla bych využít této příležitosti a poděkovat každému z Vás za vše, čím kolej obohacujete. Ať už je to to, či ono. Všeho si vážím a je mi ctí moci být s tak skvělými lidmi, jako jste Vy. Nádherné Vánoce i krásný vstup do nového roku, moje milá koleji! – usměje se –

Autor: Melisa Pestrá
Pro celé Hogwarts
Chtěla bych poděkovat každému dítěti i dospělému za to, že na této škole je. Každý z Vás je totiž dílkem skládačky a dohromady pak tvoříme obrovský celek. Ať už studenti, profesoři, zaměstnanci, nebo duchové. Vy všichni jste součástí Hogu a já Vám za to děkuji. Stejně tak jako za to, co pro tuto školu děláte a čím ji oživujete. Moc si toho vážím a přeji Vám všem nádherné Vánoce i krásný nový rok!

Autor: Newika Shelley Lovecraft
Pro Bibi Anne
Děkuji ti za každodenní podporu. Mám tě moc ráda. – usměje se –

Autor: Newika Shelley Lovecraft
Pro Melisu Pestrou
Jsi ta nejúžasnější patronka! Přeji pohodové Vánoce a mnoho štěstí do nového roku. – mrkne –

Autor: Lilian Isabella Rorrs
Pro Mrzimorský famfrpálový tým
Byli jste skvělí, i když to nevyšlo! – usměje se –

Autor: Anonym
Pro Aki san Marino
Milá Aki, jsi poklad. Kéž jsou pro tebe letošní Vánoce provoněné kouzlem radostných okamžiků, protože právě ty okamžiky jsou nakonec největším dárkem, který můžeme dostat.

Autor: Anonym
Pro Hekateu Centaurix
Jsi úžasný dárek od života, a to nemusíš být zabalená ani v tuně papíru a lesklých látek! Moc doufám, že si Vánoce užiješ v radosti a poklidu.

Autor: Nezbedný redaktor
Pro Theresu Veilin Brendi
Milá šéfová, přeji ti jménem celé redakce Denního věštce poklidné prožití svátků a hlavně pak pevné nervy a laskavou ruku do nového roku, abys svou smečku divých redaktorů vždycky zvládla ukočírovat s úsměvem. Jsme rádi, že tě máme!

Autor: Anonym
Pro Helen Miltonovou
Jsi sluníčko a já za to moc děkuji. Kdyby to o tobě ale věděl každý, myslím, že by si tě každý chtěl dát na vánoční stromeček místo víly nebo hvězdy. Opatruj se a užij si svátky se svými blízkými naplno!

Autor: Melisa Pestrá
Pro všechny
Vánoce už odchází,
Nový rok k nám jde.
A já Vám všem přeji,
ať moc pěkný on je.
Krásný vstup do Nového roku i úspěšný rok 2020 přeji každému z Vás. – usměje se –

To je vše, vážení čtenáři. Myslím, že se sešlo opravdu hodně vřelých vzkazů a nám nezbývá než doufat, že udělaly spoustu radosti. Vánoční vzkazník Denního věštce tu pro vás bude až do 1. 1. 2020, proto jestli ještě toužíte udělat někomu radost, jen do toho, váš vzkaz přidáme nejen do bloku, ale i do tohoto článku, o každém přidaném vzkazu budete informováni v komentářích.

Vzkazník

Po tomto datu se s vámi na čas rozloučí. Na jak dlouho a kdy se zase objeví… inu, to ani my nevíme, může to být za pár dní, týdnů, měsíců… ale třeba i za rok, dva… a co my víme, třeba nikdy. Ale to nechme času, jenž nejlépe rozhodne o jeho osudu.

Za sebe děkuji všem, co se rozhodli svěřit našemu Vánočnímu vzkazníku svůj vzkaz, bez vás bychom vůbec tento článek plný radosti nemohli vydat.

Všem vám přeji nádherné Vánoce plné splněných přání a hlavně strávené s těmi, které máte rádi. Šťastné a veselé Vánoce, milí čtenáři.

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *